DAF XF byl oceněn titulem „Fleet Truck of the Year 2019“

7 srpna 2019, 10:25

Úspěšná řada nákladních vozidel DAF XF získala na prestižní akci MT Awards ve Spojeném království ocenění „Fleet Truck of the Year 2019“. Toto uznání je další v řadě prestižních cen, které tato řada nákladních vozidel již získala v mnoha evropských zemích.

DAF XF byl oceněn titulem „Fleet Truck of the Year 2019“

Porota MT Awards 2019 – společně s předním odborným časopisem Motor Transport – vyzdvihla u DAF XF nízké provozní náklady, vynikající prostornost kabiny a skvělou poprodejní péči, kterou poskytuje dealerská síť. Vlajková loď značky DAF získala titul „Fleet Truck of the Year 2019“ i díky skvělému poměru ceny a hodnoty a také s ohledem na vysokou zůstatkovou hodnotu vozidel při dalším prodeji. Tyto faktory jsou samozřejmě pro provozovatele mimořádně významné.

Richard Zink, ředitel marketingu a prodeje a člen představenstva společnosti DAF Trucks, k tomu uvedl: „DAF XF obdržel další ocenění a pravděpodobně si tak vysloužil titul vozidla, které od svého uvedení na trh získalo bezkonkurenční počet ocenění na trzích celé Evropy a které, mimo jiné, dokáže uspořit více než 7 % paliva. Ocenění MT Awards je pro nás obzvláště cenné, neboť porotci jsou přední osobnosti z celého odvětví dopravy.“

Ocenění pro řadu XF za rok 2019 představuje již 18. cenu, kterou společnost DAF získala od zavedení Motor Transport Awards v roce 1986.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!