Firma Servind přináší Katalog pro karosárny

6 srpna 2019, 11:17

Začátkem roku distribuovala firma Servind nový Katalog příslušenství a vybavení pro autolakovny. Nyní vydávají i Katalog vybavení a příslušenství pro karosárny, kde budete moci nalézt veškeré technologické karosářské vybavení.

Katalog příslušenství a vybavení pro autolakovny

Jde o obsáhlý, vysoce profesionální materiál, ve kterém najdete detailní popis dodávaných produktů v oblasti broušení a leštění, ochrany zdraví, nářadí a příslušenství, stříkací techniky, maskování, spotřebního materiálu nebo chemie pro mytí.

Veškeré produkty jsou označeny objednacím číslem a popisem, který vám zodpoví veškeré vaše dotazy a pomůže při vašich objednávkách.

Katalog vybavení a příslušenství pro karosárny

Katalog pro karosárny od ServinduServind se zabývá nejenom příslušenstvím do lakoven, ale také do karosáren. Má pro vás nově i Katalog vybavení a příslušenství pro karosárny, kde budete moci nalézt veškeré technologické karosářské vybavení dodavatelů, nářadí a vybavení, jakými jsou brusky nebo dílenské nářadí pro karosárny, maskovací pásky nebo pomůcky na ochranu zdraví. Jelikož nabízené produkty z oblasti karosařiny se neustále rozšiřují, předpokládají, že současný katalog bude průběžně doplňován o další vybavení a příslušenství.

Katalog je k dispozici u vašich obchodních zástupců nebo ke stažení v elektronické verzi PDF. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!