Eco Advanced: Nový ekonomický software pro dálkovou řadu od Renault Trucks

5 března 2019, 11:12

Renault Trucks přichází s novým ekonomickým softwarem Eco Advanced pro vozidla dálkové řady T a T High. Modely vybavené tímto softwarem jsou zaměřeny na ekonomický provoz a přispívají k maximálnímu komfortu řidiče.

Renault Trucks nabízí zákazníkům zcela nový koncept vozidla s optimálním množstvím funkcí a ovládání, které mají za cíl přispívat k co nejnižší spotřebě paliva a poskytovat řidiči více pohodlí při řízení. 

Modely T a T High Eco Advanced mají automaticky nastavenou Eco úroveň 1, kterou nelze změnit. V tomto režimu má řidič k dispozici systém Optivision nové generace s integrovanými mapovými podklady přímo ve vozidle, systém Optiroll využívající kinetickou energii vozidla, adaptivní tempomat a v neposlední řadě upravený režim změny převodových stupňů.

Vozidlo je vybaveno kompletní sadou spoilerů – spodním spoilerem integrovaným do nárazníku, mezinápravovými spoilery s nástavci nebo bočními otevíratelnými deflektory, které přispívají k lepší aerodynamice vozidla stejně jako pneumatiky s nízkým valivým odporem.

K pohodlí řidičů přispívá kabina se zesílenou tepelnou izolací a nezávislým topením 4 kW jakož i odvětrávaná sedadla, nová přístrojová deska v provedení Carbon Ultimate nebo chladnička o objemu 40 l v centrálním úložném prostoru pod lavicí.

Současně se tento koncept odlišuje od standardní nabídky i na poli služeb. Vše začíná profesionální předávkou vozidla, kdy jsou zákazníkovi předvedeny a vysvětleny funkce všech systémů vozidla a to včetně praktické ukázky jízdy a pokračuje programem zaměřeným na optimální využití vozidla společně s motivačním programem pro řidiče po dobu devíti měsíců.

Zákazník může těžit také z prodloužené záruky na 3 roky nebo z nabídky tří typů servisních služeb: Reference, Performance Maxi nebo Excellence.

Renault Trucks dále nabízí možnost zapůjčení tahače T 440 HIGHCAB v konfiguraci 4×2 nebo 4×2 X-LOW vybaveného softwarem Eco Advanced na zkušební dobu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!