Elit nově oficiálním dealerem produktů Wabco

5 prosince 2018, 11:36

Firma Wabco stále rozšiřuje řadu řešení pro aftermarket. Specializovaný produktový tým inženýrů se zaměřením na aftermarket a celosvětová distribuční síť umožňují firmě Wabco dodávat bezpečné a spolehlivé produkty. Nově mohou zákazníci využívat výhod vzniklých spojením ELIT-WABCO.

Elit nově oficiálním dealerem produktů WabcoSpolečnost Wabco je přední celosvětový dodavatel technologií a služeb zaměřených na zvýšení bezpečnosti, efektivity a konektivity užitkových vozidel. Nabízí široké portfolio řešení v oblasti stále se zdokonalujících asistenčních systémů, stabilizačních systémů, systémů pérování, automatických převodovek, řešení pro řízení vozového parku a aerodynamických systémů pro návěsy.

Mezi produkty dodávané společnosti Wabco patří například značka ProVia. Od svého uvedení na trh v lednu roku 2016 se nabídka dílů neustále rozrůstá. Dnes ProVia celosvětově nabízí více než 100 produktů speciálně navržených a vyrobených pro potřeby aftermarketu. Produktové portfolio zahrnuje klíčové kategorie výměnných dílů včetně brzdových desek, vložek vysoušeče vzduchu, spojkových hlavic, třícestných ventilů, omezovačů tlaku, otočných ventilů zvedání/spouštění, snímačů otáček kol, posilovačů spojky, pružinových brzdových válců, jakož i spirálových a přímých tlakových hadic.

Prostřednictvím značky ProVia, repasovaných dílů a WABCO originálních dílů společnost může nabídnout tři vysoce kvalitní úrovně produktového portfolia v různých specifikacích, které splňují různé požadavky flotilových zákazníků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!