Firma Diagnostika – Rýdl se zapojila do programu „TruckServices Expert Network“ od Knorr-Bremse AG

27 listopadu 2018, 9:21

Diagnostika – Rýdl s. r. o. je firma s dlouholetou tradicí a na českém trhu existuje již od roku 1990. Je zaměřena na brzdové systémy užitkových a přípojných vozidel.

Pracoviště společnosti Diagnostika - Rýdl s.r.o.

Vysoké úrovně kvality servisu dosahují díky kmenovým zaměstnancům s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Používají diagnostiku „NEO“ a originální díly předního výrobce Knorr-Bremse AG, kde jsou autorizovaným prodejcem a servisem zařazeným v programu TruckServices Expres Network. A právě toto spojení zaručuje pro zákazníka rychlé a profesionální řešení problémů, které zapadá do jejich filozofie: „kvalitní oprava + spokojený zákazník = bezpečno na našich silnicích“.

Stánek Knorr Bremse na Automechanika 2018Společnost Knorr-Bremse AG, špička na světovém trhu brzdových systémů a přední dodavatel subsystémů pro kolejová a užitková vozidla, získala na letošním veletrhu Automechanika ve Frankfurtu ocenění Inovation Award v kategorii Truck Products a Services (výrobky a služby pro nákladní vozidla) za systém elektronické úpravy vzduchu „EAC“.

Společnost Knorr-Bremse sbírala ceny na veletrhu Automechanika 2018

Společnost také od poroty dostala speciální cenu Green Award a dále ocenění „Best PROFI Werkstatt brand (nejlepší značka časopisu PROFI Werkstatt) v kategorii brzdových systémů, diagnostiky vozidel různých značek a koncept dílny. I v letošním roce společnost Knorr-Bremse AG rozšířila svou nabídku dílů EconX, které jsou stěžejní pro servis starších vozidel s ohledem na hospodárnost, bezpečnost a životní prostředí.

Knorr-Bremse AG je dynamická společnost, která se dívá stále dopředu a dělá vše pro zkvalitnění svých výrobků a služeb.

Diagnostika – Rýdl s. r. o. je distributorem produktů z portfolia společnosti Knorr-Bremse AG.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!