Mazací tuk na brzdy Brembo B-QUIET

26 února 2018, 13:17

Společnost Brembo vyvinula nové mazivo pro brzdy určené pro aftermarket s názvem B-QUIET. Jedná se o víceúčelové mazivo, použitelné na mnoha místech vozidla.

Víceúčelové mazivo Brembo B-QUIET

Údržba moderních automobilů, které jsou mnohem složitější než dříve, vyžaduje od pracovníků autoopravárenství ještě větší pozornost. S ohledem na potřeby profesionálních Víceúčelové mazivo Brembo B-QUIET tubaservisních služeb, firma Brembo obohatila svoji nabídku pro aftermarket o nové mazivo Brembo B-QUIET.

Toto mazivo se aplikuje na díly brzdového systému pohybující se vůči sobě navzájem. Díky své nelepivé konzistenci se mazivo rovnoměrně rozprostře na brzdové destičce, což pomáhá dlouhodobě udržovat dobré mazací vlastnosti. Jeho minerální složení na bázi oleje neobsahuje kovy a mastné kyseliny, díky čemuž nevede elektřinu, a proto je dokonale vhodné pro vozidla s ABS systémem.

Tuk Brembo B-QUIET je nerozpustný, a proto nestíratelný a vysoce odolný vůči vysokým teplotám a mytí vozidel. Má nekorozivní vlastnosti, díky kterým je kompatibilní se všemi kovy a NBR materiály. To znamená, že se jedná o mazivo použitelné pro širokou škálu aplikací, jako jsou komponenty brzdového systému, ale také kompresory, centrální mazací systémy, posuvné lišty sedadel a střešních oken nebo kontakty baterií.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!