Chcete se podívat na CZECHBUS 2019? Nabízíme lístky zdarma!

20 listopadu 2019, 12:12

Ve dnech 26. – 28. 11. 2019 se v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech koná veletrh CZECHBUS 2019. A vy máte možnost získat 2 lístky zdarma.

Czechbus 2019

CZECHBUS je interaktivním, specializovaným B2B veletrhem se zaměřením na problematiku české a středoevropské silniční hromadné dopravy. Využívá rozšířené kreativní prostředky pro zviditelnění vystavovatelů a partnerů v dlouhodobém horizontu. Cílem je mj. zvýšit prodej nových autobusů v České republice a podpořit exportní politiku státu.

A vy můžete být také u toho! Kdo chce získat 2 lístky ZDARMA, stačí nám zaslat na email infocz@motofocus.eu krátkou zprávu, na co konkrétního se na veletrhu těšíte. Připište Vaše jméno, název firmy a e-mail, kam můžeme lístky zdarma zaslat.

Nejrychlejších 20 odpovědí získá 2 lístky. Nejpozději 25.11. obdržíte email s oznámením výhry. Pokud email neobdržíte, nestal/a jste se jedním z výherců.

Jedinou podmínkou je souhlas s registrací vašeho emailu pro zasíláním našeho týdenního newsletteru, kterou provedeme za Vás. Pokud jste již registrován/a, stáváte se automaticky účastníkem soutěže. Váš souhlas se zasíláním newsletteru, můžete kdykoliv zrušit odkazem v textu newsletteru.

V souladu s §7 zákona č.480/2004 Sb. tím poskytujete souhlas s využitím vašeho emailu pro účely rozesílání informativního newsletteru elektronickou poštou společnosti MotoFocus EU s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!