Volvo Trucks zahajuje celosvětově největší klání servisních pracovníků

11 září 2019, 9:54

Dne 30. září 2019 bude zahájená registrace do soutěže VISTA (Volvo International Service Training Awards), celosvětově největšího a stále rozrůstajícího se klání servisních pracovníků Volvo Trucks. V letošním ročníku se očekává účast až 20 tisíc techniků z globální servisní sítě Volvo Trucks a Volvo Buses.Soutěž Volvo International Service Training Awards začíná

Z formálního pohledu je VISTA soutěž, ale jejím hlavním cílem je podporovat týmovou práci, rozvíjet týmového ducha i hrdost a současně inspirovat k sebevzdělávání a rozvoji způsobilostí. Pro servisní pracovníky jde o způsob, jak si rozšířit znalosti, a ještě zvýšit kvalitu práce, což v konečném důsledku vede k lepším zákaznickým službám i vyšší spokojenosti zákazníků.

„Špičková servisní síť je pro podnikání našich zákazníků v oblasti nákladní dopravy zcela klíčová,“ říká Roger Alm, prezident společnosti Volvo Trucks. „VISTA poukazuje na důležitost našich mechaniků a současně tato soutěž slouží ke zlepšování našich dovedností, abychom dokázali zajišťovat mimořádnou kvalitu služeb, poskytovaných těmi nejlepšími servisními týmy na světě.“

VISTA každoročně roste a očekává se, že v rámci cca 5 tisíc týmů se registruje až 20 tisíc účastníků z celosvětové servisní sítě Volvo. Společnost Volvo Trucks prostřednictvím této soutěže reaguje na celosvětově platný problém, kterým je nábor kvalifikovaných servisních pracovníků a jejich udržení.

VISTA je zkratkou pro Volvo International Service Training Awards

„Světové mistrovství VISTA je pro týmy příležitostí, jak ukázat celému světu svůj um a schopnost postavit se těm úplně nejlepším před desítkami tisíc diváků. VISTA není jen soutěž – je to oslava týmové práce, různorodosti a talentu, a právě tím je tento podnik jedinečný,“ vysvětluje Anna Rogbrantová, vedoucí projektu VISTA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!