Velký obchodní veletrh zemědělské techniky AUSTRO AGRAR TULLN

13 listopadu 2018, 15:05

Ve dnech 21. až 24. listopadu 2018 přes více než 350 vystavovatelů z řad výrobců a generálních dovozců představí nejnovější technologie zemědělské techniky a inovace předních výrobců exkluzivně na jednom místě – na veletrhu zemědělské techniky AUSTRO AGRAR TULLN v Rakousku.

Veletrh AUSTRO AGRAR TULLN

Nabídka produktů přestavovaných na veletrhu zahrnuje všechny sektory zemědělské techniky. Vystavovatelé jsou rozděleni do skupin podle toho, na jaký segment zemědělské techniky se zaměřují. Zemědělská technika – traktory a příslušenství, stroje pro sklizeň, secí stroje a stroje pro obdělávání půdy, výstavba objektů pro ustájení dobytka, osiva a hnojiva, zpracování dřeva a výrobu energie, vinohradnictví, technologie pro ovocnářství a vinařství a technologie pro chov dobytka. To umožňuje návštěvníkům přehled a přímé srovnání předních dodavatelů a produktů ze všech segmentů na jednom místě.

Na veletrhu budou zastoupeny všechny značky traktorů. Kromě toho se na výstavu letos vrátí Dny Rakouska v prvních třech dnech jejího konání. V jejich průběhu budou klást vystavovatelé zvláštní důraz na specifické potřeby v regionu. Den mladých zemědělců se uskuteční ve čtvrtek 22. listopadu již po čtvrté. Tento speciální den je určen především pro studenty univerzit a odborných škol a mladé zemědělce a představuje platformu pro poutavý program plný informací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!