Dakarským speciálem se svezli hosté z celého světa

3 října 2017, 14:35

Na osm set hostů z třiadvaceti zemí světa mělo jedinečnou příležitost prožít den plný dobrodružství a adrenalinu po boku dakarských speciálů Renault Trucks a severočeského týmu MKR Technology.  Od 18. do 22.9. 2017  uspořádala židovická stáj ve spolupráci s Renault Trucks Central East tradiční testovací akci pro zákazníky a novináře. 

„S Renault Trucks velmi dobře spolupracujeme už od dob našeho závodění na okruzích a jsem velmi ráda, že úzká spolupráce setrvala i po našem přesunutí do terénu k dálkovým rallye závodům. Díky tomu máme možnost připravit mnohem adrenalinovější zážitky, a proto je tento již tradiční event tolik oblíbený a vyhledávaný. Vždyť z původních několika dnů je dnes velmi nabitý týden, během kterého se zákazníci detailně seznámí s produkty, ale i možnostmi a extrémními limity vozů Renault Trucks,“ podotkla Klára Kress, manažerka týmu MKR Technology.

Po dvou předchozích ročnících, které se konaly ve slovenské Senici, letos zákazníci Renault Trucks zamířili do zcela nového prostředí v nedaleké Sekule. I zde na ně čekal nabitý  soutěžní program. Zákazníci měli možnost svézt se v dakarských speciálech s pilotem Martinem van den Brinkem, vyzkoušeli si technické jízdy s kamionem, souboj s časem v buginách, vodní aktivity na kánoích a chybět nemohla ani technická „tour“ s komentáři věhlasného konstruktéra Maria Kresse.

„Zpětná vazba je až neskutečná. Je totiž strašně cítit, jak nás veřejnost sleduje a zaznamenává naše závodní výsledky. Oproti předchozím letům se zákazníci mnohem více ptají, zajímají se, poslouchají, ale hlavně jich je čím dál více. Na konci dne jsem už hodně vymluvený, ale přiznám se, že ta erudovanost mě těší. Letos to bylo hodně jiné, naprosto fantastický týden a osobně se těším na další společné akce,“ poznamenal Mario Kress, hlavní konstruktér a šéf týmu MKR Technology.

Event, který Renault Trucks Centra East spolu s týmem MKR Technology již každoročně chystají, je zcela unikátní akcí, která v Evropě prakticky nemá obdoby. „Zákazníkům nabízíme nevšední dobrodružství. Zakládáme si na tom, že celý event je zcela netradiční a naprosto originální. I díky tomu za námi mají chuť přijet skutečně lidé z celého světa, protože podobnou akci jen tak nezažijí,“ dodala za organizační tým Renault Trucks Tereza Porubová.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!