Tetování od SCANIA zdarma. Jste připraveni nosit GRIFFINA?

1 srpna 2017, 11:24

SCANIA rozdává dárky a rovnou na celý život. Ve spolupráci s Bloody Blue Tattoo vám nabízí tetování zdarma. Který ze symbolů SCANIA si vyberete, je pouze na vás.

Zdarma dnes nedostanete téměř nic. Scania nyní rozdává dárek na celý život.

Scania dlouhodobě potvrzuje svou pozici jednoho z nejlepších producentů nákladních vozidel na světě a nezůstává tak nic dlužna ani stvoření, které už více než 100 let symbolizuje tuto značku. Oním tvorem je bájný Griffin, mytologický kříženec lva a orla – zatímco lev je považován za krále zvířat, orel je pánem všeho ptactva. Griffin symbolizuje sílu, odhodlání, odvahu, a proto se mnoho lidí na celém světě rozhodlo nechat si tohoto bájného tvora vytetovat na své tělo.

Pavel Neterda, koordinator u firmy Hödlmayr Logistics Czech Republic a.s. a český vítěz YETD 2010:
Když jsem se dostal do finále YETD 2010, vnitřně jsem byl rozhodnutý, že pokud vyhraji, nechám si udělat Scania tetování. A jelikož to dopadlo, tak jsem do toho šel. Sice přišly chvíle váhání nad motivem, ale nakonec to vyhrál Griffin. A proč tetování se Scanií? Je to pro mě srdeční záležitost, znám tam spoustu skvělých lidí, značku miluji a uznávám ji jako nejlepší na trhu s nákladními vozy. Je to proste značka všech značek!

V případě zájmu o tetování využijte následující kontakt:  tetovani@scania.cz

 

Související články

Scania bude mít největší střechu pokrytou solárními panely
Scania bude mít největší střechu pokrytou solárními panely

Střechy výrobního závodu ve Zwolle, o celkové rozloze téměř osmi fotbalových hřišť, budou už brzy pokryty solárními panely pro výrobu elektrické energie. Scania tak dbá na životní prostředí nejen u svých vozidel, ale také už při jejich výrobě.

Parní autobus Scania projel napříč Finskem
Parní autobus Scania projel napříč Finskem

Finové se rozhodli oslavit sto let nezávislosti svou nejoblíbenější činností – saunováním. Národní přepravce Savonlinja se ve spolupráci se společností Scania rozhodl postavit speciální autobus s vlastní saunou. Společně se jim pak podařilo vytvořit světový rekord.

Petr Cieslar stanul v čele KOMERSIA AUTO
Petr Cieslar stanul v čele KOMERSIA AUTO

Do vedení českého dealera nákladních vozidel KOMERSIA AUTO s.r.o., které letos v dubnu koupilo Iveco SpA, nastupuje nyní Petr Cieslar, který předtím dlouhodobě působil v síti Scania na Moravě.   

Nové brzdové destičky od Textaru
Nové brzdové destičky od Textaru

Nabídka firmy Textar pro aftermarket se rozšířila o brzdové destičky pro nový truck i bus Scania.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!