Nový vedoucí prodeje společnosti Kögel pro severovýchodní Evropu

21 září 2017, 10:07

Polsko, Česká republika a baltské státy mají nového vedoucího prodeje společnosti Kögel. Krystian Smolski má v uvedených zemích na starosti péči o zákazníky společnosti Kögel na místě. Rodilý Polák je obeznámen s odvětvím a trhem a je odpovědný nejen za strategický rozvoj stávajících obchodníků, ale také za klíčové zákazníky a podléhá přímo obchodnímu řediteli společnosti Kögel, panu Massimu Dodonimu.

37letý Krystian Smolski má dlouholeté zkušenosti s prodejem v oblasti užitkových vozidel Krystian Smolski, vedoucí prodeje Kögel pro severovýchodní Evropunáhradních dílů: Před nástupem do společnosti Kögel byl Krystian Smolski manažerem klíčových zákazníků u předního mezinárodního výrobce náprav návěsů. Předtím pracoval tento absolvent správních věd na různých prodejních pozicích u významných prodejců náhradních dílů a příslušenství.

„Jmenováním Krystiana Smolského vedoucím prodeje v severovýchodní Evropě reagujeme na silně rostoucí poptávku v tomto regionu“, říká Massimo Dodoni, obchodní ředitel společnosti Kögel. „Protože právě v severovýchodní Evropě vidíme ještě velký růstový potenciál v příštích letech.“

Zájemci o produkty Kögel z Polska, České republiky a baltských států se nyní mohou obracet přímo na pana Krystiana Smolského:
Krystian Smolski
krystian.smolski@koegel.com
Mobil: +49 1522 2636-050

Související články

Zdvojnásobení místa pro palety u návěsů Kögel
Zdvojnásobení místa pro palety u návěsů Kögel

U všech návěsů firmy Kögel z výrobní řady Cargo nebo Mega lze zdvojnásobit místa pro palety díky možnosti dvoupatrové nakládky palet. Na takzvaných plachtových návěsech lze díky tomu přepravovat až 66 europalet, při správné nakládce dokonce 67 europalet.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!