60. model RENAULT TRUCKS T pro BC Logistics

23 srpna 2017, 14:34

Společnost BC LOGISTICS s.r.o. si převzala 60. vozidlo Renault Trucks T. Klíče od jubilejního tahače T 480 HSC v konfiguraci 4×2 X-LOW si z rukou obchodního ředitele Renault Trucks ČR Štefana Krajčiho převzal generální ředitel BC LOGISTICS s.r.o. Jiří Myšák.

60. model RENAULT TRUCKS T pro BC Logistics60. model T pro otrokovickou společnost byl součásti předávky celkem 18 tahačů T 480 HSC 4×2 X-LOW a 5 podvozků T 480 HSC 6×2 LOW. Vozidla doplní stávající flotilu BC LOGISTICS a budou využívána především na mezinárodních trasách.

Vozidla jsou poháněna inovovanými motory DTI 13 se systémem vstřikování common rail. Díky modernizaci bylo vylepšeno jejich spalování a snížena spotřeba. Motory vyhovují emisní normě Euro 6 krok C, která vstoupila v platnost na konci loňského roku.  Předané modely jsou dále vybaveny prediktivním systémem změny převodových stupňů Optivision, který je propojen s GPS, sadou Fuel Eco (bez režimu power, systém eco cruise control s režimem Optiroll, vypínatelný kompresor vzduchu, čerpadlo řízení s proměnným průtokem a automatické zastavení motoru) a systémem Optifleet pro správu vozového parku „na klíč.“

Tahače a podvozky T byly dodány společně se smlouvou Start & Drive, která zahrnuje údržbu a opravy a zjišťuje maximální provozuschopnost vozidel. Servisní služby těchto vozidel podle potřeby zajistí Volvo Group Truck Centra v Olomouci a Otrokovicích.

„Vozidla značky Renault Trucks provozuje naše společnost řadu let.  Oceňujeme především jejich kvalitu, spolehlivost a dostupnost servisu v případě potřeby, a proto při obnově a rozšiřování vozového parku opakovaně vsázíme na tohoto francouzského výrobce. Navíc nám z dlouhodobého hlediska přináší nejen samotná vozidla, ale i služby, které Renault Trucks nabízí, úsporu provozních nákladů, což je pro dopravce klíčové,“ řekl Jiří Myšák, generální ředitel BC LOGISTICS s.r.o.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!