TATRA TRUCKS na filmovém festivalu v Karlových Varech

4 července 2017, 14:51

Od 30. června do 8. července probíhá již 52. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Největší filmový festival v České republice a nejprestižnější filmový festival ve střední a východní Evropě se letos uskuteční za podpory holdingu CZECHOSLOVAK GROUP (CSG).

„Jsme český holding, do kterého patří tradiční české značky, proto jsme se rozhodli podpořit jednu z nejprestižnějších a tradičních kulturních akcí, která se v ČR koná. Těší nás, že můžeme filmovým fanouškům v Karlových Varech představit vozidla společnosti TATRA TRUCKS nebo tradiční české hodinky značky PRIM,“ říká manažer marketingu holdingu CZECHOSLOVAK GROUP Lukáš Novotný.

V rámci prezentace holdingu CSG budou po celou dobu konání prezentovány hodinky PRIM společnosti ELTON hodinářská.

Dále od 4. do 8. července bude probíhat prezentace vozidel společnosti TATRA TRUCKS v Tatra Zóně, kde se představí hned několik exponátů. Konkrétně nové vozidlo TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT, vytvořené u příležitosti 120. výročí zahájení výroby automobilů v Kopřivnici, dále historické vozidlo Tatra 148 či závodní speciál Tatra 815 od Tomáše Tomečka, trojnásobného vítěze závodu Africa Eco Race a několikanásobného účastníka slavné dakarské rallye.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je jako jeden z nejstarších zařazen do kategorie A, například spolu s festivaly v Cannes, Berlíně nebo Benátkách. Festival představuje každoročně na 200 filmů z celého světa a pravidelně se na něm objevují slavní a významní herci i filmoví tvůrci, letos například herec Casey Affleck, držitel Oscara za film Místo u moře, nebo herečka a producentka Uma Thurman.

Související články

Ministryně Karla Šlechtová navštívila Tatru
Ministryně Karla Šlechtová navštívila Tatru

V pátek 23. června 2017 zavítala ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová do automobilky TATRA TRUCKS u příležitosti schválení dotací na výstavbu projektu Muzeum automobilů Tatra. Karla Šlechtová si v areálu Tatry prohlédla historický objekt bývalé slévárny, ve kterém bude v roce 2020 nové muzeum umístěno.

TRANSPORT SHOW 2017
TRANSPORT SHOW 2017

15. června 2017 se v Kopřivnici konal tradiční veletrh a výstava dopravní techniky a služeb pro silniční dopravce -TRANSPORT SHOW – TRUCK & BUS 2017. Z této akce Vám přinášíme krátkou fotoreportáž.

TATRA VETERAN RALLYE 2017 vyvrcholí v Kopřivnici
TATRA VETERAN RALLYE 2017 vyvrcholí v Kopřivnici

Společnost TATRA TRUCKS je hlavním partnerem TATRA VETERAN RALLYE 2017, která se koná u příležitosti oslav 120. výročí od zahájení výroby automobilů v Kopřivnici a vyvrcholí 24. června 2017 od 10 hodin na polygonu automobilky. Na této akci bude k vidění více než 150 historických osobních i nákladních vozidel Tatra včetně NW PRÄSIDENT, prvního automobilu […]

Renovace T 815 VE 6×6 „Ostrý-II“ úspěšně dokončena
Renovace T 815 VE 6×6 „Ostrý-II“ úspěšně dokončena

Po 270 dnech renovačních prací byl dnes, 8. června 2017, představen zástupcům médií kompletně zrenovovaný soutěžní vůz TATRA 815 VE 6×6 „Ostrý-II“ (1985/1986). Ten se projel po tatrováckém polygonu i s původní posádkou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!