IVECO uvedlo limitovanou edici tahačů All Blacks

3 července 2017, 12:23

Společnost IVECO zahájila prodej limitované edice nákladních vozidel v barvách legendárního novozélandského ragbyového týmu All Blacks. Nabídka se vztahuje na nové tahače Iveco Stralis MY2016.

Pořízením tahače Iveco Stralis v limitované edici All Blacks získává zákazník vozidlo s mimořádně nízkými náklady na vlastnictví (TCO) a navíc nadstandardní výbavou v návaznosti na zvolenou specifikaci vozidla, která v nejvyšší výbavě zahrnuje metalickou barvu, hliníkové disky kol, xenonové světlomety,  exteriérové dekorace All Blacks, prediktivní tempomat, , telematické reporty, s hodnocením jízdního stylu řidiče, ventilovanou sedačku řidiče, otočnou sedačku spolujezdce, kožený volant a luxusní lamelové lůžko. Součástí ceny vozidla je rovněž servisní kontrakt L-LIFE (záruka na hnací řetězec a údržba na tři roky/390 tis. km).

Navíc získává zákazník výlet na Nový Zéland, který se bude konat na jaře 2018 a bude nabitý spoustou  nezapomenutelného dobrodružství.

Nejprve se skupina vydá za All Blacks do Aucklandu, kde navštíví legendární stadion Eden Park a All Blacks Experience Museum. Poté bude následovat program na obou ostrovech plných bujné vegetace, ledovcových jezer, fjordů, činných sopek. To vše, spolu s vyspělou společností ve městech, dělá z Nového Zélandu žádanou turistickou destinaci.

Limitovaná edice oslavuje nový Stralis, který je navržen  pro maximální spolehlivost a mimořádně nízké TCO (celkové náklady na vlastnictví).  Kompletně přepracované hnací ústrojí zahrnuje novou zadní nápravu, novou generaci automatizovaných převodovek Hi-Tronix upravené motory  a v neposlední řadě osvědčená HI-SCR technologie se spojí s prediktivními GPS funkcemi nové generace a dalšími novými vlastnostmi, které dohromady dosahují úspory paliva až o 11 %, jak potvrzují i nedávné testy provedené Evropským technických certifikačním centrem TÜV.

Limitovaná edice  je poctou silným vazbám mezi společností IVECO a novozélandským ragbyovým týmem All Blacks. V roce 2015 společnost Iveco jako „evropský podporovatel týmu All Blacks“ poskytla týmu čtyři autobusy Iveco: autobus Magelys a tři vozy Daily Minibus Hi-Matic, které byly určeny pro zajištění logistiky a přepravu VIP klientů během Světového ragbyového poháru, který se konal v Anglii. Společnost Iveco a její zaměstnanci jsou mimořádně hrdí na toto partnerství s týmem All Blacks.

Související články

Petr Cieslar stanul v čele KOMERSIA AUTO
Petr Cieslar stanul v čele KOMERSIA AUTO

Do vedení českého dealera nákladních vozidel KOMERSIA AUTO s.r.o., které letos v dubnu koupilo Iveco SpA, nastupuje nyní Petr Cieslar, který předtím dlouhodobě působil v síti Scania na Moravě.   

IVECO podporuje legendární tým Abarth Scorpion
IVECO podporuje legendární tým Abarth Scorpion

Od června 2017 a po dobu dalších tří let bude IVECO oficiálním dodavatelem heavy-duty přepravních vozidel pro závodní divizi týmu Abarth a poskytne dvě nákladní vozidla, Stralis XP a Eurocargo. První je určeno pro Abarth Selenia Trophy, který se pojede na závodní dráze, a druhý pro Abarth 124 Rallye Selenia, kde bude součástí Abarth doprovodného fleetu.

IVECO má pro své řidiče kamionů svačinky
IVECO má pro své řidiče kamionů svačinky

IVECO připravilo na měsíc červen pro své řidiče příjemné překvapení! Po českých a slovenských dálnicích jezdí dva týmy, které na čerpacích stanicích a odpočívadlech rozdávají řidičům těžkých nákladních vozidel IVECO balíčky se svačinami.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!