Ocenění Czech Stability Award 2017 pro Schwarzmüller

20 června 2017, 10:50

Společnost Schwarzmüller obhájila i v roce 2017 prestižní hodnocení AAA-excelentní. Jde o nejvyšší možné ocenění, udělované společnostmi Bisnode a Czech Top 100 při hodnocením podnikatelských subjektů v rámci Czech Stability Award.

Zařadila se tak do skupiny méně než 2% nejspolehlivějších a nejstabilnějších firem v České republice.

Hodnocení poskytuje nezávislý pohled na finanční i nefinanční parametry činnosti podniků pomocí Bisnode skóringu, vycházejícího z mezinárodně uznávaného skóringového modelu. Do analýzy vstupuje množství ukazatelů z oblasti individuální charakteristiky firmy (finanční údaje, informace o platebních zkušenostech, demografická data, vazby mezi subjekty i negativní informace).

Oceněná společnost může díky tomu deklarovat vysokou pravděpodobnost plnění závazků z obchodních styků, vysokou návratnost investic, nízké úvěrové riziko, minimální riziko úpadku, praktikování politiky otevřené komunikace a poskytování dostatku informací o výsledcích svého hospodaření a vlastnické struktuře.

Výstupem hodnotícího modelu je známka na desetistupňové škále, počínající nejlepším možným hodnocením AAA a končící hodnocením D.

Související články

Schwarzmueller posiluje svoji pozici napříč Evropou
Schwarzmueller posiluje svoji pozici napříč Evropou

Skupina Schwarzmueller splnila v uplynulém obchodním roce 2016 svůj plán růstu již třetí rok za sebou. Obrat je lehce nad plánem s 342 mil. Eur, a tím o 10% výše než v roce 2015 (311 Mil. Eur). Počet vyrobených užitkových vozů byl navýšen ze 7.799 na 8.866 o 13,7%, oznámil jednatel skupiny Schwarzmueller (CEO), Roland […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!