Společnost Koritenský Spedition převzala jubilejní stý tahač značky DAF

25 listopadu 2015, 9:17

Petr Koritenský, jednatel společnosti Koritenský Spedition, a její technický ředitel Tomáš Kliment slavnostně převzali klíčky od stého vozidla DAF, který prachatická firma od nizozemského výrobce koupila. Klíčky jim předali obchodní ředitelka DAF Trucks Praha Iva Chalupová a vedoucí pobočky v Českých Budějovicích Daniel Petrovič.

Jaroslav Šebek, jednatel společnosti Domitruck – autorizovaného servisu DAF v Českých Budějovicích, Petr Koritenský, Tomáš Kliment, technický ředitel Koritenský Spedition, Daniel Petrovič, vedoucí pobočky DAF Trucks Praha v Českých Budějovicích a Iva Chalupová, obchodní ředitelka DAF Trucks Praha (zleva).

Vozidlo DAF XF Euro 6 v tradiční bílé barvě společnosti se stříbrnými nápisy na dveřích tentokrát doplnily také polepy s výrazným označením stého DAFu. „Nečekal bych, že se takto rozvineme. Pro mě jsou to až nepředstavitelné rozměry. Ale jsem za to rád,“ říkal při předávce jubilejního stého tahače DAF jednatel Petr Koritenský. V dopravě začal pracovat krátce po politických změnách na začátku devadesátých let minulého století. Vlastní společnost Koritenský Spedition buduje od roku 2002, první vozidlo DAF koupil o čtyři roky později. „Takže se vlastně blížíme k desetileté spolupráci. A jsem s ní velmi spokojený, stejně jako s vozy DAF. Proto je také kupujeme a budeme kupovat i nadále,“ doplnil Koritenský.

Technický vedoucí Koritenský Spedition Tomáš Klement křtí perlivým vínem jubilejní sté vozidlo DAF, který společnost zakoupila. Vozový park Koritenský Spedition čítá celkem 83 vozidel DAF, 26 z nich jsou s nejvyšší emisní normou Euro 6. „A další budou přibývat, protože v příštím roce chystáme obnovu vozového parku. Na vozidlech DAF oceňujeme především spolehlivost, spotřebu, kvalitu a nízké provozní náklady. A také vzhled, protože poslední model XF Euro 6 je skutečné pěkné auto,“ poznamenal Petr Koritenský. 

„Krásně se poslouchají slova Petra Koritenského a DAF v Praze i v Českých Budějovicích bude i dále dělat vše proto, abychom naši spolupráci rozšiřovali a aby byli s našimi vozy stále spokojení,“ uvedla obchodní ředitelka DAF Trucks Praha Iva Chalupová.

Daniel Petrovič (vlevo), vedoucí pobočky DAF Trucks Praha v Českých Budějovicích, předal Tomáši Klementovi (vpravo), technickému řediteli Koritenský Spedition, a jednateli Petru Koritenskému model DAFu na dálkové ovládání k převzetí jubilejního stého vozidla nizozemské značky. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!