Mitas nabízí řešení pro svět zemědělců

28 února 2017, 15:02

Mitas, člen skupiny Trelleborg, spouští novou komunikační kampaň, v níž zdůrazňuje, jak důležité je kvalitní vybavení, na něž se mohou farmáři spolehnout a které jim zároveň pomůže překonat nástrahy měnícího se počasí a přizpůsobit se dynamickému světu zemědělství.

Kampaň ukazuje, že farmáři musí zvládat práci s různými zemědělskými stroji a vybavením v různém terénu a lokalitách v dešti, větru, suchu i na sněhu a pečlivě vybrané a spolehlivé pneumatiky jim pomohou uspět a zvýšit celkovou efektivitu jejich práce. Mitas odhalí novou kampaň na svém stánku C 060 v hale 7 na veletrhu SIMA v Paříži, který probíhá od 26. února do 2. března.

Lorenzo Ciferri, marketingový ředitel Trelleborg – lesnické a zemědělské pláště, uvedl: „Bez ohledu na stav půdy, aktuální počasí nebo rozmanitost terénu farmáři musí jít na pole, aby mohli zasít, zorat nebo sklidit. Ať již je horké léto, nebo zimní mrazík, ať již je pole rozbahněné, nebo se farmář na novou lokalitu přesouvá po silnici, pláště Mitas pracují spolehlivě a efektivně. Mitas nabízí kvalitu a odolnost, na kterou se zemědělci mohou spolehnout.“

Dále dodal: „Technický pokrok a nové trendy v zemědělství přinášejí farmářům mnohé výhody, ale také na ně kladou větší nároky například v tom, aby zvolili správné pneumatiky pro daný úkol. To je také důvod, proč hlavní motto naší kampaně zní ,Spolehlivé pneumatiky pro měnící se svět‘.“

Mitas nabízí širokou paletu zemědělských pneumatik, které jsou navrhovány a konstruovány tak, aby splňovaly potřeby zemědělců. Nabídka pneumatik Mitas sahá od výkonných traktorových plášťů, přes mohutné pneumatiky pro kombajny a šetrné flotační pláště, až po pneumatiky pro postřikovače, municipální traktory a nakladače používané v zemědělství. Jsou ideálním partnerem pro všechny zemědělské práce, neboť zaručují optimální otisk, záběr i jízdní komfort.

Lorenzo Ciferri uzavírá: „Obdivujeme tvrdou práci farmářů, a proto vyrábíme výkonné pneumatiky, na které se zemědělci mohou spolehnout, a to za každých okolností. Stavíme na našem know-how a opíráme se o naše zkušenosti, které sahají až do roku 1932.“

Související články

Světová premiéra pláště Mitas 1000/50 R 25 SFT
Světová premiéra pláště Mitas 1000/50 R 25 SFT

Mitas, člen skupiny Trelleborg, představuje nový, výkonný plášť 1000/50 R 25 SFT, který je určen pro speciální zemědělskou mechanizaci, jako jsou například samohybné sklízeče brambor nebo aplikátory kejdy.

S nastavením tlaku pomůže mobilní aplikace Mitas
S nastavením tlaku pomůže mobilní aplikace Mitas

Mitas, člen skupiny Trelleborg, představuje aplikaci pro mobilní telefony nazvanou „Huštění pneu Mitas“, která pomáhá nastavit správný tlak v pneumatikách. Je vhodná pro chytré telefony na platformách Android, iOS nebo Windows Phone.

Pláště Mitas CHO s technologiemi, které pomáhají chránit půdu
Pláště Mitas CHO s technologiemi, které pomáhají chránit půdu

Mitas, člen skupiny Trelleborg, rozšiřuje řadu plášťů Cyclic Harvesting Operation (CHO), určených například pro kombajny nebo valníky na obilí, a do nabídky doplňuje dva nové rozměry.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!