Nokian Heavy Tyres zvýší svou výrobní kapacitu o 50 %

12 ledna 2018, 8:21

Nokian Heavy Tyres Ltd zvýší svou výrobní kapacitu o 50 % díky investicím v celkové hodnotě přibližně 70 milionů eur, které během nadcházejících tří let uskuteční do továrny ve městě Nokia. Vyšší kapacita umožní zaměstnat přibližně 50 nových pracovníků pro výrobu pneumatik v segmentu Heavy Tyres.

Nokian Tyres továrna ve městě Nokia

„Mezinárodní trh v segmentu Heavy Tyres narůstá a naše prodeje se zvyšují. Chceme podpořit také růst našich zákazníků tím, že zvýšíme výrobní kapacitu v naší továrně ve finském městě Nokia. Továrna v Nokii je přirozenou volbou díky kvalifikovaným zaměstnancům a schopnosti vyrábět vysoce kvalitní produkty ve zmodernizované továrně,“ říká Manu Salmi, viceprezident Nokian Heavy Tyres.

Cílem je zvýšit maximální výrobní kapacitu těžkých pneumatik z 20 milionů kg na přibližně 32 milionů kg ročně.

Výroba Nokian Heavy Tyres

Nokian Heavy Tyres zároveň podepsal dohodu s místním odborovým svazem o zvýšení konkurenceschopnosti na základě flexibility. Tato dohoda motivuje zaměstnance k rozvíjení jejich různorodých schopností. Dohoda je platná do konce roku 2020.

„Chceme růst a zaměřovat se při tom na služby zákazníkům, bezpečnost a kvalitu. Tento důležitý krok děláme dohromady s našimi oddanými zaměstnanci,“ říká M. Salmi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!