Představení MAN TGE na dalších evropských automobilových trzích

19 září 2017, 20:25

V polovině září představí výrobce nový model i na dalších klíčových evropských trzích. MAN TGE s maximální celkovou hmotností mezi 3 t a 5,5 t bude k dispozici prakticky neomezeně.

Prodej novinky rozšiřuje MAN Truck & Bus na velkou část Evropy. Velkou dodávku, díky které bude moci MAN zákazníkům nabízet kompletní portfolio užitkových vozidel, zanedlouho uvidí s domácími poznávacími značkami také na silnicích ve Francii, v Itálii, Španělsku a Polsku.

Kromě dodávkového vozidla a prosklené dodávky sortiment vozidel MAN TGE nyní obsahuje i podvozek s jednoduchou nebo dvojitou kabinou. V každé variantě vanu si zákazníci mohou vybrat ze dvou rozvorů náprav, tří výšek střechy a tří celkových délek.

Objem nákladového prostoru v dodávkách podle zvolené velikosti dosahuje až 18,4 m3. Na výběr je pohon předních, zadních nebo všech čtyř kol, a to ve spojení se šestistupňovou manuální nebo osmistupňovou automatickou převodovkou.

K bezpečnosti a pohodlí řidiče i cestujících v nových dodávkových vozech MAN TGE přispívá několik sofistikovaných elektronických asistenčních systémů, vozidlo disponuje například standardně dodávaným asistentem nouzového brzdění EBA, ale i příplatkovým adaptivním tempomatem ACC.

Díky hospodárné spotřebě i nízkým nákladům na údržbu a opravy má nový MAN TGE velmi zajímavé hodnoty celkových nákladů z vlastnictví vozidla (TCO). Silnou stránkou je však i úroveň servisu, který pokrývá prakticky jakýkoliv požadavek: od flexibilních podmínek údržby a oprav či prodloužení záruky až po 24-hodinové asistenční služby na cestách a zaměření na zákazníka – ve smyslu flexibilních dohod se servisy a prodloužených otevíracích hodin, které jsou u značky MAN standardní.

Související články

RIO Box ve standardní výbavě vozidel MAN
RIO Box ve standardní výbavě vozidel MAN

RIO Box je nyní součástí standardního vybavení všech nových nákladních automobilů MAN Euro 6 prodávaných v Evropě. Výrobce tak položil základní kámen budoucí infrastruktury, která umožní celému dopravnímu a logistickému sektoru propojit služby.

MAN na veletrhu AGRITECHNICA 2017
MAN na veletrhu AGRITECHNICA 2017

V zemědělství se zvyšuje poptávka po různých typech dopravy a dodavatelích. A trucky díky velké celkové hmotnosti jízdní soupravy do 38 t nebo 40 t, nízké spotřebě paliva a typické přepravní rychlosti 89 km/h hrají v dopravním řetězci mezi farmou, polem a skladem stále významnější roli.

Nový MAN TGX D38 zajišťuje logistiku pro kralujícího mistra světa v rallyekrosu
Nový MAN TGX D38 zajišťuje logistiku pro kralujícího mistra světa v rallyekrosu

Mattias Ekström, kralující mistr světa v rallyekrosu a účastník závodů DTM, se při zajišťování logistiky svého týmu RX EXS spoléhá na truck MAN. Šampion si špičkově vybavený top model TGX 18.580 D38 osobně vyzvedl v mnichovském zákaznickém centru MAN Truck Forum.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!