Scania útočí na stavební segment

6 září 2017, 14:19

Scania pokračuje v uvádění své nové, uznávané generace nákladních vozidel  Scania posouvá své hranice kupředu a to zejména v podobě  XT – robustního designu, který zajišťuje potřeby z hlediska vzhledu i funkce zejména těch zákazníků, kteří se musejí vypořádat s těmi nejtěžšími nároky z hlediska provozuschopnosti, produktivity a odolnosti.

Scania G 410 XT 8x4
Scania G 410 XT 8×4

Scania XT je charakterizována nápadnými atributy, jako je extrémně robustní přední část, a zároveň jasně signalizuje naše ambice pro růst ve stavebním segmentu,” říká Anders Lampinen, produktový ředitel divize stavebních vozidel Scania. “Před třemi či čtyřmi lety jsme zahájili ofenzivu na evropské úrovni, kde Scania postupně získává pozici silného hráče také ve stavebním sektoru.”

Pozice, kterou si Scania na trhu vytvořila, je počátečním bodem pro představení stavebních vozidel v nové generaci nákladních vozů. Scania nyní poskytuje sortiment produktů a služeb, které jsou speciálně přizpůsobeny pro stavební dopravce.

Uvádění nové generace nákladních vozidel Scania na trh začalo na podzim 2016 v podobě řešení pro 11 aplikací pro dálkové provozy. Díky zavedení řady Scania XT, denních kabin P, G a R, listovým pružinám a komponentům jako jsou dvojité hnané nápravy, mají nyní stavební dopravci přístup ke všem dychtivě očekávaným konfiguracím.

“Jsme si vědomi toho, že o novou generaci bude velký zájem,” říká Lampinen. “Byla dobře přijata a stavební zákazníci samozřejmě toužili po nových denních kabinách, vice variantách motorů a typických konfiguracích 6×4 nebo 8×4, které potřebují. Scania jednoznačně upřednostňujeme úzkou spolupráci se svými zákazníky a jejich schopnost dosáhnout zisku je pro nás vždy prioritou.”

Související články

Scania předala prvnímu zákazníkovi autobusy Interlink
Scania předala prvnímu zákazníkovi autobusy Interlink

První autobusy Scania Interlink budou v České republice jezdit na jižní Moravě. Společnost BORS Břeclav a.s. převzala 3 nová vozidla v Modleticích u Prahy. Ing. Petr Kužma, ředitel divize osobní dopravy, vysvětluje, proč se jeho společnost rozhodla právě pro značku Scania.

Scania představí novou řadu vozidel do náročných podmínek
Scania představí novou řadu vozidel do náročných podmínek

Jsou robustní, ale zároveň elegantní a dokonale navržená pro ty nejnáročnější úkoly. Už za pár dní představí společnost Scania zcela novou řadu vozidel pro stavební segment.

Hospodaření společnosti Scania za 1.pololetí 2017
Hospodaření společnosti Scania za 1.pololetí 2017

Čistý prodej společnosti Scania vzrostl na rekordní hodnotu 58,7 miliardy SEK, což představuje nárůst o 17 procent oproti loňskému roku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!