Arriva zve na Den otevřených dveří 9.9.2017

29 srpna 2017, 11:58

V sobotu 9. září 2017 ožije areál v Králově Dvoře tradičním a úspěšným Dnem otevřených dveří. Přijďte si užít bohatý program, který pro vás  Arriva od 9 do 14 hod připravila.

Po celý den je připraven program pro děti, které se mohou vyžít ve skákacím hradu, při malování na obličej, balónkové show nebo s kouzelníkem. Připraveny budou i jízdy historickými autobusy, prohlídky zázemí, ukázky mytí autobusů v automyčce. Odvážní si mohou vyzkoušet řízení skutečného autobusu ve cvičném areálu ve Zdicích nebo prostřednictvím trenažéru.

V rámci připraveného programu budou oceněni řidiči Arriva; hasičský záchranný sbor a policie ukážou své technické vybavení a výcvik.

Související články

První pražské bezplatné elektrobusy přepravili 600 tisíc pasažérů
První pražské bezplatné elektrobusy přepravili 600 tisíc pasažérů

České elektrobusy značky SOR provozované na trase pravidelné pražské linky BB1 a BB2 pokořily hranici 60 tisíc naježděných kilometrů. Spoje na linkách mezi multifunkčním areálem BB Centrum se stanicí metra Budějovická dosud přepravily téměř 800 tisíc pasažérů.

Nové plynové autobusy Arriva vyjíždí
Nové plynové autobusy Arriva vyjíždí

V těchto dnech začínají na Kladensku jezdit nové autobusy na stlačený zemní plyn, do provozu je nasazuje společnost ČSAD MHD Kladno ze skupiny Arriva. Osmnáct standardních autobusů a devět kloubových vozů bude jezdit především na příměstských linkách PID i na některých spojích SID. Všechny autobusy jsou nízkopodlažní, mají klimatizaci a také wi-fi. Celkem jich Arriva […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!