Zdvojnásobení místa pro palety u návěsů Kögel

20 července 2017, 14:13

U všech návěsů firmy Kögel z výrobní řady Cargo nebo Mega lze zdvojnásobit místa pro palety díky možnosti dvoupatrové nakládky palet. Na takzvaných plachtových návěsech lze díky tomu přepravovat až 66 europalet, při správné nakládce dokonce 67 europalet.

Dvoupatrová nakládka palet pro návěsy Kögel Mega
Dvoupatrová nakládka palet pro návěsy Kögel Mega

Umožňuje to dvoupatrová nakládka palet. Pomocí ocelových kolejnic profilu C a teleskopických hliníkových hranolů pro zajištění nákladu rychle vytvoříte druhé nakládací patro s maximálním užitečným zatížením až 10 tun. Další patro nabízí prostor pro naložení 33 europalet, čímž se zdvojnásobí počet přepravovaných palet. Hliníkové hranoly pro zajištění nákladu nijak výrazně nezvyšují vlastní hmotnost návěsu a poskytují tak ještě stále významné užitečné zatížení návěsu.

Při přepravě, kdy není potřeba druhé patro, lze 24 těchto hliníkových hranolů uložit ve speciálním zařízení, které je k dostání jako dodatečné příslušenství. Nakládku a vykládku značně ulehčí posuvná/zvedací střecha, která je u modelů Cargo k dostání jako dodatečné příslušenství a u modelů Mega je součástí základního vybavení. Jako u všech vozů značky Kögel s posuvnou plachtou není ani u varianty dvoupatrové nakládky palet v případě nákladů s tvarovým spojem potřeba žádné dodatečné zajištění díky certifikaci ČSN-EN-12642 XL.

Související články

210 multimodálně použitelných návěsů Kögel pro společnost H.Essers
210 multimodálně použitelných návěsů Kögel pro společnost H.Essers

Poskytovatel logistických služeb H.Essers s hlavním sídlem v belgickém městě Genk nedávno objednal 210 nových jednotek Kögel Cargo Rail s výbavou RoRo. 

Jens Schroth se stal vedoucím prodeje u společnosti Kögel
Jens Schroth se stal vedoucím prodeje u společnosti Kögel

Od 1. října 2017 získá společnost Kögel do týmu Jense Schrotha. Jens Schroth se ve své nové funkci bude starat o budování pozice na klíčovém trhu v regionu DACH, řízení oblastních vedoucích prodeje u společnosti Kögel a rozvoj strategických klíčových zákazníků. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!