Jens Schroth se stal vedoucím prodeje u společnosti Kögel

29 června 2017, 13:50

Od 1. října 2017 získá společnost Kögel do týmu Jense Schrotha. Jens Schroth se ve své nové funkci bude starat o budování pozice na klíčovém trhu v regionu DACH, řízení oblastních vedoucích prodeje u společnosti Kögel a rozvoj strategických klíčových zákazníků. 

Jens Schroth, vedoucí prodeje pro region DACH u společnosti Kögel
Jens Schroth, vedoucí prodeje pro region DACH

Tento 42letý odborník má dlouholeté zkušenosti s prodejem v odvětví vozů s návěsy a užitkových vozidel. První zkušenosti s prodejem získal pan Schroth u jednotky na globálním trhu s průmyslovými plyny, technologiemi a službami. Užitková vozidla a především návěsy se posunuly do centra jeho zájmu v roce 2000, když pracoval v prodeji u jednoho mezinárodně známého výrobce náprav pro návěsy. V roce 2004 se pak přesunul k evropskému lídrovi na trhu se sedlovými návěsy, kde pracoval nejprve jako oblastní vedoucí prodeje a poté jako International Key Account Manager.

Máme velkou radost, že jsme v Jensovi Schrothovi získali pro společnost Kögel dalšího velmi zkušeného odborníka,“ říká majitel společnosti Kögel Ulrich Humbaur. „Věříme, že jako vedoucí prodeje pro region DACH bude vysílat důležité impulzy, abychom mohli na tomto klíčovém trhu dále růst.

Související články

Truck-Grand-Prix 2017 – Kögel to rozbalí na stánku R27
Truck-Grand-Prix 2017 – Kögel to rozbalí na stánku R27

Společnost Kögel se jako oficiální sponzor týmu Hahn Racing osobně zúčastní také 32. mezinárodního závodu ADAC Truck Grand Prix, který se uskuteční 30. června až 2. července 2017 na okruhu Nürburgring.

Návěsy Kögel s maximální povolenou výškou čtyři metry používané u společnosti Ford
Návěsy Kögel s maximální povolenou výškou čtyři metry používané u společnosti Ford

Společnost Ford-Werke GmbH před nedávnem převzala do vozového parku celkem 72 návěsů Kögel s bohatou individuální výbavou. Ford bude tyto návěsy využívat zejména v logistice nákupů od dodavatelů automobilového průmyslu do závodů společnosti Ford, jakož i pro přepravu materiálu just in time v rámci podnikové dopravy po Evropě. Nové návěsy Kögel tak přispějí k hladkému […]

Sklápěcí návěs od výrobce Kögel s novou korbou na přepravu asfaltu
Sklápěcí návěs od výrobce Kögel s novou korbou na přepravu asfaltu

Dvou a třínápravové sklápěče Kögel s korbou o objemu 24 m³ jsou dodávány s okamžitou platností ve všech dostupných variantách tloušťky stěn a korby také v provedení s plně izolovanou korbou pro převoz asfaltu. Korba nového sklápěče na asfalt je v souladu s platnými nařízeními kompletně izolovaná a je vybavena integrovanou pětibodovou technologií měření a […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!