Petr Cieslar stanul v čele KOMERSIA AUTO

27 června 2017, 9:04

Do vedení českého dealera nákladních vozidel KOMERSIA AUTO s.r.o., které letos v dubnu koupilo Iveco SpA, nastupuje nyní Petr Cieslar, který předtím dlouhodobě působil v síti Scania na Moravě.   

V čele KOMERSIA AUTO nyní Petr Cieslar
Ing. Petr Cieslar

Ing. Petr Cieslar, absolvoval Vysokého učení technické v Brně – specializaci motorová vozidla. Již od ukončení studií  v roce 1990 se jeho profesní dráha odvíjela v oblasti automotive – navíc v oblasti užitkových vozidel. V devadesátých letech působil jako obchodní zástupce, následně pak jako ředitel dealerství  Scania. Posledních 15 let se věnoval řízení dealerství a s tím spojenému rozvoji servisní sítě Scania na Moravě.

Společnost bude nabízet své prodejní a servisní služby   v Loděnici u Berouna, Nýřanech a prostřednictvím nezávislého subdealera i v Chebu  s cílem nabídnout maximální pokrytí služeb v regionu sahajícím od Plzně až po Prahu, což představuje jednu z nejdynamičtějších oblastí České republiky.

V současné době celá skupina  zaměstnává  cca 120 vyškolených a kvalifikovaných pracovníků s ročním obratem 800 milionů Kč. Do dnešního dne skupina dovezla a prodala více jak 6.000 nových a ojetých vozů IVECO.

Společnost Iveco  SpA koupila dealera KOMERSIA AUTO s.r.o. letos v dubnu. Touto obchodní transakcí Iveco SpA  deklaruje svůj zájem o posílení pozice značky v České republice v oblasti prodeje užitkových a nákladních vozidel a zajištění servisu a náhradních dílů. Iveco je již dnes díky závodu na výrobu autobusů ve Vysokém Mýtě největším domácím výrobcem autobusů v ČR a významným domácím zaměstnavatelem  a exportérem. Díky tomu je pro IVECO Česká republika jedním z prioritních trhů. Proto bylo rozhodnuto převzít spol. KOMERSIA AUTO s.r.o., která patří již téměř  25 let k největším dodavatelům nákladních vozidel značky Iveco na českém trhu.

Související články

IVECO podporuje legendární tým Abarth Scorpion
IVECO podporuje legendární tým Abarth Scorpion

Od června 2017 a po dobu dalších tří let bude IVECO oficiálním dodavatelem heavy-duty přepravních vozidel pro závodní divizi týmu Abarth a poskytne dvě nákladní vozidla, Stralis XP a Eurocargo. První je určeno pro Abarth Selenia Trophy, který se pojede na závodní dráze, a druhý pro Abarth 124 Rallye Selenia, kde bude součástí Abarth doprovodného fleetu.

IVECO má pro své řidiče kamionů svačinky
IVECO má pro své řidiče kamionů svačinky

IVECO připravilo na měsíc červen pro své řidiče příjemné překvapení! Po českých a slovenských dálnicích jezdí dva týmy, které na čerpacích stanicích a odpočívadlech rozdávají řidičům těžkých nákladních vozidel IVECO balíčky se svačinami.

IVECO představuje nový nákladní vůz pro stavebnictví Stralis X-WAY
IVECO představuje nový nákladní vůz pro stavebnictví Stralis X-WAY

2. června se v madridské továrně IVECO konalo odevzdání zlaté medaile v rámci programu World Class Manufacturing, za přítomnosti Sergia Marchionneho, předsedy CNH Industrial, Richarda Tobina.

„Iveco Daily do kopce“ na Slovensku
„Iveco Daily do kopce“ na Slovensku

IVECO navázalo na dvě úspěšné akce v České republice, kde si klienti mohli vyzkoušet, jak snadno se i v náročných provozních podmínkách jezdí s vozidly Daily Hi-Matic vybavenými 8-stupňovou automatickou převodovkou a 1. června připravilo podobnou přitažlivou prezentaci pro zákazníky na Slovensku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!