Tomáš Bechner jmenován novým členem představenstva DACHSER

21 června 2017, 16:21

Finanční ředitel společnosti DACHSER Czech Republic se stal členem představenstva. Na této pozici nahradil Tomáše Limberga, který po 13letém působení ve společnosti odchází na zasloužený odpočinek do penze.

Tomáš Bechner byl jmenován novým členem představenstva DACHSER Czech Republic
Tomáš Bechner

Tomáš Bechner (35) je absolventem Institutu ekonomických studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy. Svou profesní dráhu zahájil ve společnosti Accenture Central Europe, kde pracoval v oddělení controllingu a lidských zdrojů. V letech 2009–2013 pracoval pro investorskou a developerskou společnost Flow East jako finanční manažer. Od roku 2013 pracuje ve společnosti DACHSER Czech Republic jako finanční ředitel. Na této pozici je zodpovědný za vedení finančního oddělení společnosti, kontrolu hospodaření a daňové otázky. Jako člen představenstva se bude podílet na strategickém plánování a řízení společnosti.

Tomáš Bechner je ženatý a má syna. Mluví anglicky a německy. Ve svém volném čase se věnuje rodině, rád běhá a plave.

Související články

DACHSER: Trade Lane Managerem se stal Roman Thurzo
DACHSER: Trade Lane Managerem se stal Roman Thurzo

Roman Thurzo, Country Manager DACHSER Air & Sea Logistics v České republice, se stal v rámci celé skupiny DACHSER Trade Lane Managerem pro střední a východní Evropu pro letecké a námořní zásilky do Číny. Na této pozici bude mít na starosti akvizici a servis pro středoevropské zákazníky exportující do Země Středu. Kromě toho Roman Thurzo i nadále povede […]

DACHSER otevřel nový sklad nedaleko rakouského Lince
DACHSER otevřel nový sklad nedaleko rakouského Lince

Mezinárodní logistický provider DACHSER na konci května slavnostně otevřel nový sklad v Rakousku – ve městě Hörsching nedaleko Lince. Nový sklad pro kontraktní logistiku disponuje skladovacími a logistickými prostorami o velikosti 10.000 m2 a nabízí 20.000 paletových míst. Společnost do této pobočky investovala cca 10 milionů euro a vytvořila zde 30 nových pracovních míst. DACHSER Czech […]

DACHSER spustil novou linku do Rakouska
DACHSER spustil novou linku do Rakouska

Mezinárodní logistický provider DACHSER zahájil provoz nové přímé linky sběrné služby z Brna do rakouského Grazu. Reaguje tím na zvýšenou poptávku českých exportérů po distribuci do jižního Rakouska a do Slovinska.

První letošní setkání Klubu logistiky SSL
První letošní setkání Klubu logistiky SSL

Bezpečná logistika – to bylo letošní první téma Klubu logistiky, který se uskutečnil v květnu v prostorách Vzdělávacího centra Univerzity Pardubice v Praze. Účastníci Klubu diskutovali o aspektech vzniku rizik v logistice a možnostech účinné prevence.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!