P3 plánuje další výstavbu logistického parku v Horních Počernicích

15 června 2017, 9:24

Společnost P3 expanduje a začne ve svém logistickém parku P3 Praha Horní Počernice stavět dvě nové haly o celkové rozloze 25.500 m2.

P3 reaguje na rostoucí oblibu parku v Horních Počernicích a plánuje dalši výstavbu
P3 Praha Horní Počernice

Logistická společnost P3 tak reaguje na rostoucí poptávku v lokalitě, která je už nyní, díky přímému napojení na D10 a pražský dálniční okruh, jedním z nejvýznamnějších moderních logistických center, jež nabízí optimální poměr dostupnosti a poskytovaných služeb. Celková pronajímatelná plocha parku po dostavbě bude činit téměř 380.000 m2. Stavět se začne v druhé polovině letošního roku s plánovaným dokončením na začátku roku 2018.

Přesně 6.916 m2 se bude stavět na míru stávajícímu klientovi  – společnosti Sécheron Tchequie, spol. s r.o., která je součástí švýcarského koncernu Sécheron Hasler Holding SA se sídlem v Ženevě. Tento leader na trhu s přístroji a systémy elektrické trakce se dále rozrůstá a v rámci areálu parku připravuje nový projekt, rozšíření výroby stejnosměrných trakčních měníren a také výzkumného a rozvojového centra.

Související články

P3 Logistic Parks = ekologicky šetrné sklady i parky
P3 Logistic Parks = ekologicky šetrné sklady i parky

Od striktní funkcionality k zeleným parkům s estetickou a urbanistickou funkcí, to je trend dominující novým projektům průmyslového developera, společnosti P3. Důvodem stavebního boomu zelených hal v zelených parcích přitom není jen snaha o společensky odpovědné podnikání, ale také prestiž, a především udržitelná spotřeba energie.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!