IVECO má pro své řidiče kamionů svačinky

13 června 2017, 18:04

IVECO připravilo na měsíc červen pro své řidiče příjemné překvapení! Po českých a slovenských dálnicích jezdí dva týmy, které na čerpacích stanicích a odpočívadlech rozdávají řidičům těžkých nákladních vozidel IVECO balíčky se svačinami.

Celá akce IVECO SNACKS je založena na dvou energických týmech, které mají řidičům vozidel IVECO rozdat denně na 100 svačin v podobě energetického nápoje a toustu, které jim dodají energii a zlepší náladu. Řidiči mají navíc možnost se s hosteskami vyfotit před svým kamionem a sdílet své fotky na sociálních sítích a vyhrát tak hodnotné ceny.

Týmy mají předem určené trasy tak, aby pokryly maximální možnou plochu České a Slovenské republiky každý pracovní den a zasáhly tak co možná největší počet řidičů.  Díky GPS aplikaci mohou fanoušci, ale také organizátoři, hlídat pohyb vozidel i délku zastávek. Řidiči si tak mohou svačinkovou Daily doslova „počíhat“.

Pokud i vy máte chuť na svačinku, sledujte oba vozy přímo on-line, kde se pohybují a kde na ně můžete natrefit.

Na video z dosavadního průběhu akce se můžete podívat ZDE.

Související články

IVECO představuje nový nákladní vůz pro stavebnictví Stralis X-WAY
IVECO představuje nový nákladní vůz pro stavebnictví Stralis X-WAY

2. června se v madridské továrně IVECO konalo odevzdání zlaté medaile v rámci programu World Class Manufacturing, za přítomnosti Sergia Marchionneho, předsedy CNH Industrial, Richarda Tobina.

„Iveco Daily do kopce“ na Slovensku
„Iveco Daily do kopce“ na Slovensku

IVECO navázalo na dvě úspěšné akce v České republice, kde si klienti mohli vyzkoušet, jak snadno se i v náročných provozních podmínkách jezdí s vozidly Daily Hi-Matic vybavenými 8-stupňovou automatickou převodovkou a 1. června připravilo podobnou přitažlivou prezentaci pro zákazníky na Slovensku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!