Vyřizování zakázek v dopravní platformě TimoCom

24 května 2017, 10:01

Celý proces vyřizování zakázky tak bude kompletně digitální. Na začátku července bude integrována do dopravní platformy nová aplikace TC Transport Order®.

Přepravu nyní budete moci poptat u několika Vašich partnerů najednou. Od potenciálních dodavatelů získáte relevantní informace v reálném čase a za aktuální denní ceny. Takto získané nabídky můžete porovnat a vybrat tu, která je pro Vás optimální.

Dopravci tak budou mít ještě větší šance získat přes dopravní platformu TimoCom další zakázky. K definitivnímu zadání zakázky je pak zapotřebí již jen jedno kliknutí obou obchodních partnerů. Po tomto „digitálním podání ruky“ vyřídíte zakázku na přepravu přímo v dopravní platformě – to Vám ušetří procesní náklady a cenný čas. Navíc zde můžete centrálně spravovat informace o zakázce.

Související články

TimoCom představuje svůj nový, bezplatný servisní blog
TimoCom představuje svůj nový, bezplatný servisní blog

TimoCom představuje svůj nový, bezplatný servisní blog – TimoCom Update Pool. Pravidelně zde budete nacházet cenné tipy, jak ještě rychleji a výhodněji vyhledávat a nabízet přepravy a volné vozy.  Zároveň se dovíte o nových funkcích, které byli do dopravní platformy přidány nebo vylepšeny. 

TimoCom přichází s novou aplikací TC Transport Order®
TimoCom přichází s novou aplikací TC Transport Order®

TimoCom rozšiřuje největší evropskou dopravní platformu o novou aplikaci! Od spuštění v létě bude TC Transport Order® umožňovat více než 120.000 uživatelů TimoCom elektronické transakce v platformě.

Prodloužená ruka dopravce v případě nehody
Prodloužená ruka dopravce v případě nehody

Havarijní komisaři jsou znalci, kteří posuzují škody z přepravy a škody na zboží. Jejich práce je zapotřebí, když dojde k poškození nákladu při nehodě, nebo když příjemce nahlásí škodu z přepravy při nebo po vykládce.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!