Společnosti mohou ušetřit miliony používáním správných účinných maziv

22 května 2017, 12:22

Odborníci na maziva společnosti Shell a téměř 150 průmyslových zákazníků z celé Evropy se shromáždili v technologickém centru Shell Technology Centre v Amsterdamu, aby diskutovali o tom, jak výběr a aplikace efektivního maziva může významně ovlivnit celkové náklady na vlastnictví společnosti.

Shell technology forum 2017

Během fóra Shell Technology Forum světoví technologové ze společnosti Shell a průmyslu hovořili o trendech a výzvách v oblasti maziv, vzniku průmyslu 4.0, celkových nákladech na vlastnictví a snížení celkové částky vynaložené na údržbu průmyslových zařízení. Byla také uspořádána průlomová zasedání pro hluboké diskuse o každodenních problémech, kterým čelí průmyslové podniky ve stále více konkurenčním hospodářství.

Roger Molding, viceprezident společnosti Shell pro globální marketing maziv a prodeje maziv v Evropě, tvrdí, že síla maziv pro úspory nákladů je často podceňována: „Společnost Shell Lubricants provedla celosvětový průzkum, který se zaměřuje na to, jak koncový uživatel přistupuje k celkovým nákladům na vlastnictví. Zjistili jsme, že mnoho uživatelů uznává, ale značně podceňuje, potenciální dopad dobrého výběru maziva a programu řízení na provozní náklady. Mnoho společností “vyhazuje peníze oknem”, pokud si toto neuvědomuje, a snižuje tak potenciální konkurenceschopnost svých činností. Zaujetí správného přístupu v této oblasti je kritické v dnešním konkurenčním podnikatelském prostředí, ale bude to ještě důležitější, až začneme vidět dopad nových technologií a obchodních modelů spojených s průmyslem 4.0.”

Shell Lubricants úzce spolupracuje s řadou klíčových výrobců OEM při vývoji produktů, které jsou technologicky vyspělé a mohou splňovat a překračovat potřeby zařízení jak v současnosti, tak v budoucnu. Úzkou spoluprací se zákazníky a pomoc při zlepšování jejich činností a úspor společnost Shell prokázala, že výběr a řízení maziv může ovlivnit mnoho elementů rozpočtu společnosti na údržbu. Tyto úspory, kterých společnost Shell dosáhla pro různé zákazníky po celém světě, naznačují potenciál špičkové kvality maziv pro snížení celkových nákladů na vlastnictví a zvýšení produktivity.

Související články

AutoMax – partner soutěže Optifuel Challenge 2017
AutoMax – partner soutěže Optifuel Challenge 2017

AutoMax je hrdým partnerem již čtvrtého ročníku Optifuel Challenge 2017  – soutěže v hospodárné jízdě pořádaný značkou Renault Trucks. Cílem této soutěže je porovnání dovedností řidičů za volantem modelu Renault Trucks T.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!