Den se ZETOREM pro malé i velké milovníky traktorů

16 května 2017, 14:12

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. a ZETOR GALLERY srdečně zvou všechny příznivce červených strojů na další ročník akce Den se ZETOREM, tentokrát na motivy Se ZETOREM kolem světa. Akce se koná jako součást Brněnské muzejní noci.

Den se ZETOREM proběhne v sobotu 20. května, program startuje již ve 13 hodin v areálu ZETOR TRACTORS a.s. v Brně-Líšni (před ZETOR GALLERY, Trnkova 111), od 18 hodiny pokračuje večerním programem v ZETOR GALLERY, a to až do půlnoci. Den se ZETOREM je přístupný široké veřejnosti a vstup je zdarma.

Během odpoledne budou mít návštěvníci možnost se projet na traktorech, nebo si prohlédnout expozice v ZETOR GALLERY. Program bude nabitý sportovními a pěveckými vystoupeními. Uvidíte například biketrialovou show nebo představení taneční skupiny ART FACTORY, exhibici hráčů amerického fotbalu Aligators a na místě budou probíhat i kurzy sebeobrany od klubu bojových umění „Hung Gar Kung Fu“. O pěvecké vystoupení se postará Lucie Bergerová, nositelka ceny Thálie. Jako hudební doprovod vystoupí kapela Bolero. Těšit se můžete i na nejrůznější soutěže, kvízy, skákací hrad apod.

Související články

ZETOR vjíždí na zambijský trh
ZETOR vjíždí na zambijský trh

Zambie je novou zemí na africkém kontinentu, kam ZETOR TRACTORS a.s. bude dovážet své stroje. Značka ZETOR zde nově navázala spolupráci s partnerem Agriserve Agro. 

ZETOR vstupuje na izraelský trh
ZETOR vstupuje na izraelský trh

Počátkem roku společnost ZETOR TRACTORS a.s. uzavřela spolupráci s novým distributorem z Izraele, společností A. L. Tractors & Agricultural Machinery LTD. Jejím prostřednictvím jsou traktory značky ZETOR nově dodávány nejen do Izraele, ale také do Jordánska. S novým obchodním partnerem posiluje značka ZETOR své pozice ve světě.

ZETOR vystavuje po celém světě
ZETOR vystavuje po celém světě

ZETOR, evropská značka traktorů, má za sebou rušný začátek roku. Aktuální modely traktorů, nový MAJOR HS a modernizovanou FORTERRU HD, představil v prvních dvou měsících roku ve Velké Británii, na Ukrajině, v Maďarsku i za oceánem, v americkém Kentucky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!