Nové pneumatiky Goodyear KMAX pro přívěsy s nízkou plošinou

10 května 2017, 13:08

Goodyear rozšířil sortiment pneumatik pro nákladní automobily o výrobek z produktové řady KMAX. Novinka je určena pro návěsy s nízkou platformou s 17,5 palcovými ráfky. Pneumatiky budou dostupné z pěti velikostech, které dohromady zcela vyhovují potřebám uživatelů tohoto druhu návěsů.

Náročné požadavky, které uživatelé tohoto druhu výrobků mají, nejsou pro nové pneumatiky KMAX problém, jak potvrdil Benjamin Willot, ředitel marketingu společnosti Goodyear: “ Přeprava těžkých břemen je velmi specializovaná činnost, ve kterém je klíčem k úspěchu spolehlivost. Nové pneumatiky KMAX T pro nízké platformy jsou navrženy speciálně pro tento druh úkolu. Nabízejí vysokou úroveň spolehlivosti a životnosti, dlouhý kilometrový proběh, nízký valivý odpor a celoroční využití, což potvrzuje symbol 3PMSF.

Celoroční pneumatiky budou dostupné od května tohoto roku v těchto rozměrech:

Související články

Goodyear vyvinul mobilní aplikaci eCasing Mobile
Goodyear vyvinul mobilní aplikaci eCasing Mobile

Společnost Goodyear dále zdokonaluje svůj úspěšný systém správy protektorů eCasing a zavádí pro něj mobilní aplikaci eCasing Mobile. Aplikace uživatelům umožňuje pohodlnější a rychlejší přístup do systému z mobilního telefonu a zvyšuje tak vyšší účinnost v celém řetězci protektorování pneumatik nákladních vozidel.

Pneumatiky FUELMAX a KMAX snižují celkové náklady na vlastnictví vozidla
Pneumatiky FUELMAX a KMAX snižují celkové náklady na vlastnictví vozidla

Španělský dopravce Marcotran vyčíslil úspory, které mu přinášejí nákladní pneumatiky Goodyear FUELMAX a KMAX. Při svých vlastních srovnávacích testech dospěl k závěru, že na určitých trasách může při použití pneumatik FUELMAX ušetřit ročně téměř 1.000 eur na jedno vozidlo, zatímco pneumatiky KMAX mu přinášejí díky vysokému kilometrovému proběhu úspory na jiných trasách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!