Soutěž RTEC se chystá do finále

2 května 2017, 11:48

První část soutěže Renault Trucks RTEC je u konce. 5 285  účastníků ze 49 zemí poměřilo své znalosti v sérii teoretických testů a 24 nejlepších týmů se kvalifikovalo do velkého mezinárodního finále, které se uskuteční v Lyonu dne 17. května 2017.

RTEC 2017RTEC 2017

Základní kolo letošního ročníku soutěže RTEC (Road to Excellence Championship – cesta k dokonalosti) je u konce. 24 týmů z 20 zemí se na základě dosažených výsledků kvalifikovalo do mezinárodního finále, ve kterém se 17. května 2017 utká o titul Nejlepší poprodejní tým Renault Trucks. Finálovou účast si zajistily týmy z Francie, Alžírska, Turecka, Ghany, Dánska, Švýcarska, Ománu, Španělska, Belgie, Ruska, Německa, Polsko, Ukrajiny, Itálie, Portugalska, Izraele, Rakouska, Bulharska, Slovinska a Velké Británie.

Finálové týmy, které tvoří maximálně čtyři soutěžících, se utkají v rámci šesti praktických testů v reálných podmínkách ve školícím centru Renault Trucks. Situace, které budou muset soutěžící týmy řešit, odpovídají těm, se kterými se běžně v praxi setkávají. Technicky velmi různorodé testy pokryjí všechny fáze poprodeje a na každý tým čeká výzva efektivně rozdělit úkoly mezi své členy na základě jejich schopností a dovedností.

V letošním roce navíc Renault Trucks organizuje ve Francii obdobnou soutěž pro studenty středních škol a učilišť s názvem RTEC junior. 21 studentů závěrečného ročníku lycea Les Catalins v Montélimar (26) se zúčastnilo teoretických testů na téma nákladní vozidla a náhradní díly. Dva nejlepší týmy dostanou příležitost navštívit mezinárodní finále RTEC v Lyonu.

Související články

Soutěž RTEC 2017 odstartovala
Soutěž RTEC 2017 odstartovala

Letošní ročník soutěže poprodejních týmů Renault Trucks RTEC právě odstartoval. 5.242 účastníků ze 49 zemí se utká do konce dubna v sérii teoretických testů. Nejlepší týmy pak čeká v květnu 2017 velké mezinárodní finále v Lyonu. Cílem této soutěže je rozvíjet dovednosti a know-how distribuční sítě Renault Trucks v oblasti poprodejních služeb.

OPTIFUEL CHALLENGE 2017: Boj o vítězství
OPTIFUEL CHALLENGE 2017: Boj o vítězství

Čtvrtý ročník Optifuel Challenge, soutěže v hospodárné jízdě pořádaný značkou Renault Trucks, začíná. Řidiči z jednotlivých zúčastněných zemí porovnají své dovednosti za volantem modelu Renault Trucks T. Vítězové národních kol, kteří dosáhnou nejlepšího výsledku v hospodárné jízdě, se na podzim letošního roku utkají ve velkém mezinárodním finále, během kterého ten nejlepší z nich získá pro svoji společnost zbrusu […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!