Ferdinand Bilstein převezme firmu KM

26 dubna 2017, 18:56

Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG přebírá 100% firmy KM AUTO TECHNIK Kary + Mangler GmbH. Jihoněmecká firma se specializuje na výrobu spojek.

Vedení společnosti KM z Durmersheimu převezmou Karsten Schüßler-Bilstein a Jan Siekermann, jednatelé známého dodavatele náhradních dílů pro osobní a nákladní automobily. Dojde tak k oficiálnímu začlenění firmy KM do skupiny bilstein group, organizace zahrnující různé značky patřící do Ferdinand Bilstein GmbH + Co. Součástí skupiny bilstein group byly do této doby značky Febi, SWAG a Blue Print. Integrace firmy KM bude pravděpodobně dokončena v průběhu roku 2018.

Na nezávislém trhu je společnost KM AUTO TECHNIK Kary + Mangler GmbH aktivní již 25 let. V současné době nabídka firmy zahrnuje více než 1.500 typů spojek do osobních, dodávkových a nákladních vozidel všech evropských značek.

Související články

Kotouče bez integrovaného kroužku ABS jsou lepší
Kotouče bez integrovaného kroužku ABS jsou lepší

Proč jsou brzdové kotouče bez integrovaného kroužku ABS lepším řešením? To nám objasní specialisté značky Febi.

Tlumič vibrací klikové hřídele od Febi
Tlumič vibrací klikové hřídele od Febi

Vibrace klikové hřídele spalovacího motoru mají velmi negativní vliv. Pokud nejsou dostatečně utlumené, vede to k zrychlenému opotřebení klikového hřídele, a v důsledku toho ke zkrácení životnosti motoru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!