EGR Moduly za „normální“ ceny? U „CHLADNÍČKA“ to je realita.

28 března 2017, 12:43

Systém recirkulace spalin, neboli EGR je nedílnou součástí dieselových motorů dneška. Pokud tento systém funguje, tak jsou všichni šťastní, ale co když se něco pokazí? Pokud někdo byl nucen koupit nový EGR modul, tak se jistě setkal s tím, že nabídka dílů je v aftermarketu prakticky nulová a tedy jedinou možností jsou často velmi drahé originální díly.

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. však na trh přináší řešení – tím jsou repasované EGR moduly velmi vysoké kvality s roční zárukou z tuzemské dílny. Tyto ventily mají z brusu nové všechny vnitřní komponenty a ze starých dílů se používá pouze tělo, které je precizně opracováno. Celé tělo je opískováno, má novou povrchovou úpravu a všechny dosedací plochy jsou zbroušeny na přesných CNC strojích (přesnost 0,01mm). Tím je zaručena funkčnost odpovídající novému dílu, ale za cenově výhodnějších podmínek.


Pro bližší informace o EGR modulech, dostupnosti a cenách prosím kontaktujte prodejní oddělení na http://www.chladnicek.cz/cz/kontakt/ – prodejci jsou připraveni zodpovědět Vaše dotazy.

Související články

Osvětlení Aspöck u firmy CHLADNÍČEK
Osvětlení Aspöck u firmy CHLADNÍČEK

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. nabízí produkty značky Aspöck – předního světového výrobce světel a příslušenství pro nákladní vozidla, automobily, karavany, mobilní domy, autobusy a zemědělské stroje.

Vodní pumpy DOLZ u firmy CHLADNÍČEK
Vodní pumpy DOLZ u firmy CHLADNÍČEK

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. nabízí produkty značky DOLZ – předního světového výrobce kvalitních vodních čerpadel pro osobní i nákladní vozy.

Tažná zařízení a točny Orlandi
Tažná zařízení a točny Orlandi

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. představuje spojovací zařízení značky V.ORLANDI. V jejím sortimentu je možné nalézt kompletní řešení pro nákladní automobily a zemědělské stroje.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!