273 nových pracovních míst

22 března 2017, 15:19

Renault Trucks, díky příznivému obchodnímu výhledu, zaměstná v průběhu letošního roku 273 nových operátorů ve svých výrobních závodech v Lyonu, Bourg en Bresse, Limoges a Blainville sur Orne.

273 nových operátorů přijme Renault Trucks na dobu neurčitou do svých výrobních závodů v Lyonu (departement Rhône), Bourg en Bresse (departement Ain), Limoges (departement Haute-Vienne) a Blainville-sur-Orne (departement Calvados).

„Začátek roku 2017 byl pro Renault Trucks příznivý a stejně příznivě se jeví i výhled letošní obchodní bilance,“ vysvětluje Bruno Blin, prezident Renault Trucks. „V roce 2016 vzrostl počet dodaných nových vozidel Renault Trucks v Evropě o 6%  a to nás přimělo společně s aktuálním vytížením našich továren a důvěrou v další rozvoj značky k vytvoření nových pracovních míst v našich závodech.“

Výrobní závod v Blainville sur Orne, který se specializuje na výrobu vozidel distribučních řady a kabin vytvoří 100 nových pracovních pozic pro montážní linku, lakovnu a logistiku. Výrobní závod v Bourg en Bresse, který se zabývá montáží těžkých nákladních vozidel Renault Trucks zaměstná 50 nových operátorů. Výrobní závod Limoges, který se specializuje na renovaci náhradních dílů a agregátů přijme 6 zaměstnanců. A konečně závod v Lyonu vytvoří 117 nových míst v rámci svých výrobních linek pro montáž motorů a náprav a dále pak v lisovně a logistice.

Související články

Renault Trucks C8x4 Tridem domíchávač betonu
Renault Trucks C8x4 Tridem domíchávač betonu

Zástupci společnosti BML, která se specializuje na přepravu betonové směsi v regionu Auvergne Rhône Alpes, si převzali 21. února 2017 v Lyonu klíče od modelu Renault Trucks C8x4 Tridem. Vozidlo je díky své konstrukce velmi snadno ovladatelné a vhodné zejména pro provoz ve městech.

Správná péče a údržba DPF
Správná péče a údržba DPF

Renault Trucks představuje informační kampaň zaměřenou na správnou péči a údržbu filtru pevných částic (DPF), které jsou nezbytné pro zachování optimálního výkonu vozidla a díky kterým má zákazník pod kontrolou spotřebu paliva a hladinu emisí svého vozidla.

Soutěž RTEC 2017 odstartovala
Soutěž RTEC 2017 odstartovala

Letošní ročník soutěže poprodejních týmů Renault Trucks RTEC právě odstartoval. 5.242 účastníků ze 49 zemí se utká do konce dubna v sérii teoretických testů. Nejlepší týmy pak čeká v květnu 2017 velké mezinárodní finále v Lyonu. Cílem této soutěže je rozvíjet dovednosti a know-how distribuční sítě Renault Trucks v oblasti poprodejních služeb.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!