Dva velikáni se propojují

22 března 2017, 8:43

Poskytovatel IT služeb, firma TimoCom, integroval do své platformy již více než 200 telematických systémů. S firmou Ctrack nyní přibyl další velký hráč mezi poskytovateli telematických služeb, který je pomocí rozhraní připojen do největší evropské dopravní platformy.

S více než 1.000.000 prodaných systémů na šesti kontinentech a ve více než 55 zemích patří Ctrack, firma skupiny Inseego Corp. (Nasdaq: INSG), k největším poskytovatelům telematických řešení na světě. Vize: Být inovativním poskytovatelem řešení, které jednoduchým způsobem spojuje lidi pomocí informací. Z tohoto důvodu bylo pro poskytovatele telematiky s hlavním sídlem v Jižní Africe logickým krokem stát se pomocí rozhraní součástí největší evropské dopravní platformy: „Jako poskytovatel SaaS řešení jsme součástí Průmyslu 4.0 a trvale rostoucí digitalizace a propojování všech odvětví. Považujeme za naši povinnost podporovat naše zákazníky v tom, aby se s pomocí Ctrack také stávali součástí digitálního světa. Bylo pro nás proto zcela jasné, že se pomocí rozhraní spojíme s TimoCom, abychom našim společným zákazníkům nabídli další výhodu“, objasňuje Maria Johanning, jednatelka společnosti Ctrack Deutschland GmbH.

Propojení představuje přidanou hodnotu

Díky integrovanému řešení pro sledování vozidel se spojují všechny běžné telematické systémy v jedné dopravní platformě. To zákazníkům umožňuje sledovat různé poskytovatele telematiky na jednom místě, aniž by museli překlikávat mezi různými aplikacemi. Všechny relevantní údaje o poloze jsou zobrazeny přehledně a na jednom místě, což je pohodlné zejména při spolupráci se subdodavateli. Možnost kdykoliv zjistit polohu vozidla navíc zajišťuje vysokou míru bezpečnosti během celého procesu realizace přepravy. Díky tomupředstavuje skutečnou přidanou hodnotu nejen propojení mezi příkazcem a dopravcem, ale také mezi Ctrack a TimoCom.

Více informací o TimoCom najdete na www.timocom.cz.
Více informací o Ctrack naleznete na www.ctrack.com.

Související články

TimoCom TruckBan – bezplatný portál pro zákazy jízdy
TimoCom TruckBan – bezplatný portál pro zákazy jízdy

Pravidla pro zákazy jízdy nákladních vozidel v Evropě jsou velmi rozmanitá. V různých zemích platí zákazy pro nákladní vozidla na určitých trasách, silnicích a dálničních úsecích a to ještě navíc ve zcela konkrétní časy. Udržet si v tomto směru přehled je téměř nemožné. Aby tomu tak nebylo, vytvořil TimoCom přehledný portál pro celoevropské zákazy jízdy nákladních vozidel TimoCom TruckBan, který je […]

TimoCom plní sliby
TimoCom plní sliby

Největší evropská dopravní platforma TimoCom si pro minulý rok dala obzvláště důležité předsevzetí, a sice zvýšit digitální přidanou hodnotu platformy. Jak bylo řečeno, tak se i stalo. Od uplynulého září může více než 36.000 zákazníků využívat funkci ukládání a stahování dokumentů.

Jak funguje výměna palet v Evropě
Jak funguje výměna palet v Evropě

Europalety se momentálně těší velké oblibě. Avšak spíše upravené ve formě stolů, lavic a regálů v „industriálním stylu“. Ve světě dopravy, kde měly palety své původní využití, jsou spíše považovány za jablko sváru. Proč je však pověst palety tak špatná?

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!