Díly karoserie značky KAHVECI

14 března 2017, 15:47

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. již delší dobu spolupracuje s firmou KAHVECI OTOMOTIVE, která se zaměřuje na výrobu částí karoserie pro evropské kamiony. Nyní je očekávána dodávku dílů pro karoserie nejnovějších modelů: DAF XF106, VOLVO FH4, SCANIA Euro6 a MB Actros MP4.

Firma Kahveci Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş se specializuje na výrobu vysoce přesných a kvalitních dílů karoserií jak z plastů, tak i nárazníků z kovu, jejich výztuh apod. Nabízí kompletní sortiment výrobků pro nejběžnější sériově vyráběné kamiony značek VOLVO, SCANIA, MAN, MERCEDES, DAF, RENAULT a IVECO a to od roku 1989.

Továrna KAHVECI vyrábí díly z nového plastu, aby odpovídal kvalitativním normám ISO 9001, nepoužívá levné překoupené náhražky, ani nespolehlivý recyklát. Všechny díly jsou velmi přesné a dokáží plně nahradit kterýkoliv originální díl karoserie.

Výrobce disponuje certifikacemi OHSAS 18001:2007; ISO 22000:2005; ISO 22000:2005 JAS-ANZ; ISO 14001:2004 TÜRKAK; ISO 14001:2004 DAKKS; EAC; TS EN ISO 9001:2008-TBP a TS EN ISO 9001:2008.

Firma CHLADNÍČEK autodíly drží široký sortiment dílů tohoto výrobce skladem, čili neváhejte v případě zájmu kontaktovat prodejní oddělení na http://www.chladnicek.cz/cz/kontakt/ .

Související články

Osvětlení Aspöck u firmy CHLADNÍČEK
Osvětlení Aspöck u firmy CHLADNÍČEK

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. nabízí produkty značky Aspöck – předního světového výrobce světel a příslušenství pro nákladní vozidla, automobily, karavany, mobilní domy, autobusy a zemědělské stroje.

Vodní pumpy DOLZ u firmy CHLADNÍČEK
Vodní pumpy DOLZ u firmy CHLADNÍČEK

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. nabízí produkty značky DOLZ – předního světového výrobce kvalitních vodních čerpadel pro osobní i nákladní vozy.

Tažná zařízení a točny Orlandi
Tažná zařízení a točny Orlandi

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. představuje spojovací zařízení značky V.ORLANDI. V jejím sortimentu je možné nalézt kompletní řešení pro nákladní automobily a zemědělské stroje.

Lehčí a lepší ocelové disky Gianetti
Lehčí a lepší ocelové disky Gianetti

Firma Gianetti Ruote srl., kterou zastupuje firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. chystá na první polovinu roku 2017 novinku ve formě lehčích ocelových disků velikosti 22,5×9 a to o váze pouhých 34 kilogramů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!