ZETOR vystavuje po celém světě

14 března 2017, 9:30

ZETOR, evropská značka traktorů, má za sebou rušný začátek roku. Aktuální modely traktorů, nový MAJOR HS a modernizovanou FORTERRU HD, představil v prvních dvou měsících roku ve Velké Británii, na Ukrajině, v Maďarsku i za oceánem, v americkém Kentucky.

Svou novoroční tour odstartoval ZETOR v britském Peterborough na největší mezinárodní výstavě v Británii LAMMA 2017. Právě na ostrovech zažil světovou premiéru MAJOR HS, britští návštěvníci ale nebyli ochuzeni ani o ostatní modely traktorů z portfolia ZETORU a představeny byly také modernizované řady FORTERRA A PROXIMA.

Na konci ledna ZETOR pokračoval na své cestě směrem na východ, do Maďarska. Zemědělského veletrhu AGROmashEXPO se značka ZETOR účastní již 21. rokem. Maďarské publikum tak bylo druhé v pořadí, které si mohlo prohlédnout model MAJOR HS. Na východ Evropy se ZETOR vrátil i v druhé polovině února. Na Agro Animal Show v  Kyjevě se všechny současné stroje ZETOR představily prostřednictvím ukrajinského distributora Agro-Temp. Návštěvníci veletrhu tak měli možnost prohlédnout si modely CRYSTAL 160, FORTERRA HD 150, FORTERRA 135, PROXIMA Plus 110 nebo MAJOR 80.

Poslední zastávkou pro představení nových strojů ZETORU se stal americký veletrh National Farm Machinery Show (NFMS) konající se každoročně ve městě Louisville v Kentucky. ZETOR na veletrhu prostřednictvím zástupců své dceřiné společnosti ZETOR NORTH AMERICA představil všechny stroje modernizované řady FORTERRA včetně dosud nejsofistikovanějšího stroje FORTERRY HD. K vidění byly na veletrhu i další modely z portfolia značky ZETOR – mezi nimi traktory PROXIMA, PROXIMA POWER a MAJOR. Kromě traktorů ZETOR v Kentucky vystavoval také agregace v rámci ZETOR SYSTEM.

„Veletrhy jsou pro nás nejlepší příležitostí, jak se dostat co nejblíže k zákazníkům a k jejich požadavkům na všech trzích. Prostřednictvím našich afilací a sítě lokálních distributorů se nám to velmi dobře daří, a značka ZETOR se tak dostala do povědomí širokého spektra zákazníků, kteří teď už sami mají zájem dozvědět se, jaké inovace a novinky pro ně připravujeme,“ shrnuje přínos veletrhů Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

MAJOR HS
Nový stroj MAJOR HS rozšiřuje stávající modelovou řadu MAJOR, která byla na trh uvedena v roce 2013 a díky univerzálnosti, odolnosti a spolehlivosti se řadí se k nejpopulárnější řadě z produktového portfolia značky ZETOR. Označení nového traktoru MAJOR HS doplní modelovou řadu MAJOR a stávající model bude nově označován jako MAJOR CL.

FORTERRA HD
FORTERRA HD patří mezi nejvyšší model řady FORTERRA, přináší výkon v rozmezí od 127 do 147 koní, má robustní tělo, odpruženou nápravu a multifunkční ovládací panel. FORTERRA HD disponuje úspornými motory ZETOR s 16-ti ventilovou hlavou, které vzešly z vlastního vývoje a výroby a splňují emisní normu STAGE IV (TIER IV). Na základě nezávislých testů bylo zjištěno, že motory s emisním řešením STAGE IV přinášejí nižší spotřebu paliva oproti motorům předchozí generace, a to v závislosti na vykonávané činnosti o 15-20 %.

Související články

Zetor spolupracuje s distributorem z Chorvatska
Zetor spolupracuje s distributorem z Chorvatska

Nového partnera na chorvatském trhu, který bude zajišťovat distribuci traktorů, zařadila do své prodejní sítě společnost ZETOR TRACTORS a.s. Stala se jím firma POD proizvodnja opruga d.o.o.

ZETOR se prezentoval na Ukrajině
ZETOR se prezentoval na Ukrajině

Značka ZETOR se účastnila mezinárodního zemědělského veletrhu Agro Animal Show 2017, který se konal od 15. do 17. února v Kyjevě. ZETOR na veletrhu reprezentoval společnost Agro-Temp – distributor traktorů ZETOR na ukrajinském trhu. Společnost Agro-Temp představil všechny modelové řady traktorů, které značka ZETOR v současnosti nabízí.

ZETOR představuje FORTERRU HD v USA
ZETOR představuje FORTERRU HD v USA

ZETOR letos opět představí své stroje na jednom z největších zemědělských veletrhů v USA – National Farm Machinery Show (NFMS), který se uskuteční ve dnech 15.–18. února ve městě Louisville v Kentucky. Premiéru na americké půdě zažijí modernizované traktory modelové řady FORTERRA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!