Transparentní ceny paliv v dalších evropských zemích

24 února 2017, 10:27

DKV začleňuje cenové údaje italských, španělských a portugalských úřadů do aplikace DKV APP a do plánovače tras DKV MAPS

Poskytovatel tankovacích a servisních karet DKV EURO SERVICE nabízí svým zákazníků nyní ještě aktuálnější informace o cenách pro jízdy v dalších evropských zemích. Protože po Německu a Francii poskytují také italské, španělské a portugalské úřady už delší dobu aktuální cenové údaje, které lze nyní využívat pro produkty DKV. „Vítáme rozhodnutí úřadů, dát jejich cenové údaje k dispozici pro naše produkty“, říká Dirk Simon, Head of Fuel & Payment Autorisation u společnosti DKV EURO SERVICE.

„Čím vyšší je transparentnost cen, tím vyšší je přidaná hodnota pro naše zákazníky a tím individuálnější jsou koncepty pro zásobování, které s našimi zákazníky vypracováváme.“ Dosud se informace o cenách mimo území Německa zakládaly na datech o transakcích příslušného poskytovatele tankovacích karet.

To mělo za následek, že pro méně frekventované čerpací stanice nebyly k dispozici aktuální informace o cenách. To, jestli bude mít zvýšená transparentnost cen v dalších evropských zemích podobné dopady jako zřízení oddělení pro přehlednost trhu Spolkového úřadu na ochranu hospodářské soutěže v Německu, zatím není jasné.

„Budeme velmi podrobně sledovat trh a budeme naše zákazníky průběžně informovat o změnách“, říká Dirk Simon.

Související články

DKV hledá ekologické firmy
DKV hledá ekologické firmy

Na veletrhu transport logistic 2017 budou 8. května již podesáté uděleny ceny dopravním společnostem za jejich mimořádné úsilí v oblasti trvale udržitelného rozvoje. Zájemci o získání prestižního titulu mohou podat přihlášky na adrese www.eco-performance-award.com/jetzt-bewerben.html do konce ledna 2017.

Společnosti DKV a Gazpromneft-Corporate Sales zahajují strategickou spolupráci
Společnosti DKV a Gazpromneft-Corporate Sales zahajují strategickou spolupráci

Společnosti Gazpromneft-Corporate Sales, poskytovatel tankovacích karet čtvrtého největšího producenta ropy Gazprom Neft v Rusku, a DKV Euro Service, přední evropský poskytovatel servisních karet a vyúčtování mýtného, spojily síly a zahájily strategickou spolupráci, díky které je karta DKV CARD nově akceptována u 1.169 čerpacích stanic Gazprom Neft v Rusku.

DKV podporuje petici DocStop
DKV podporuje petici DocStop

DKV Euro Service podporuje petici spolku DocStop für Europäer e.V. Petice žádá o povolení pro umístění informačních tabulí DocStop na dálničních ukazatelích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!