Playboy Dakar Speciál 2017 je tu

15 února 2017, 17:59

Opět po roce se na novinových stáncích objevil časopis Playboy Dakar 2017. Příznivci nejdrsnější motoristické dálkové soutěže a krásných žen se znovu dočkali.

Na 120 stranách Playboy Dakar 2017 nabízí kromě tří exkluzivních pictorialů kompletní zpravodajský servis všech dvanácti etap letošní tolik rozporuplné rally. Součástí dakarského speciálu jsou dále profily vítězů jednotlivých kategorií – Stéphane Peterhansela (automobily), Eduarda Nikolajeva (kamióny) a Sama Sunderlanda (motocykly). Dále zde nejdeme rozhovor s manažerem týmu Tatra Buggyra Racing Janem Kalivodou a nejzajímavější citáty, které soutěž provázely. Nepochybně zaujme analýza mnohonásobného účastníka a vítěze Josefa Kaliny. Legendární navigátor navíc představuje vlastní konkrétní vizi jubilejní, v pořadí již čtyřicáté, Rally Dakar 2018. Nechybí galerie vítězů, hodnocení českých účastníků soutěže a fotoreportáž Martina Kozáka.

 

Související články

Členové týmu IVECO se na Dakaru 2017 opět umístili mezi nejlepšími závodníky
Členové týmu IVECO se na Dakaru 2017 opět umístili mezi nejlepšími závodníky

Gerard de Rooy z týmu PETRONAS De Rooy IVECO, který usedl za volant vozu IVECO Powerstar s číslem 500, se umístil na konečném třetím místě. Tento závodník má za sebou téměř 9.000 kilometrů velmi obtížných cest vedoucích mnoha státy Jižní Ameriky.

Obě Tatry Phoenix v cíli letošního Dakaru
Obě Tatry Phoenix v cíli letošního Dakaru

Tým Tatra Buggyra Racing zdárně dokončil těžkou Rally Dakar a do Buenos Aires dorazily obě posádky ve složení Aleš Loprais, Jan Tománek, Jiří Stross a Martin Kolomý, René Kilian, David Kilian. Loprais si na své konto navíc připisuje status nejlepšího Čecha devětatřicátého ročníku slavné soutěže. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!