Nové brzdové destičky MEYLE-PD pro dodávky

14 února 2017, 14:38

Nyní jsou k dispozici MEYLE-PD brzdové destičky s optimalizovanou třecí směsí pro četné modely dodávek a transportérů jako například Mercedes Sprinter, VW Crafter nebo Ford Transit.

Brzdové destičky u dodávek a transportérů jsou vystaveny veliké zátěži především hmotností – to způsobuje předčasné opotřebení a snížení brzdného účinku. Dle mota „čas jsou peníze“ platí i zde, že každá návštěva servisu stojí firmu peníze. Nové MEYLE‑PD brzdové destičky pro dodávky a transportéry jsou proto nyní vyráběny s třecí směsí, která je optimalizovaná na snížení opotřebení a zvýšení brzdného účinku, čímž je zajištěna větší životnost těchto brzdových destiček. Díky tomu musí dodávka do servisu v ideálním případě pouze na pravidelný servis a ne na základě předčasného opotřebení brzd.

Nové MEYLE‑PD brzdové destičky pro dodávky a transportéry jsou vybaveny trojitými antivibračními plechy, které jsou připevněny k zadní straně brzdové destičky speciálním lepidlem, které má navíc ještě také antivibrační účinek.

Toto zaručuje, že se zamezí přenosu vibrací z brzdového kotouče a třecího členu do brzdiče – známe jako pískání brzd. Aby se zamezilo úniku zdraví škodlivých látek do okolního prostředí při otěru brzdného materiálu, tak jako u MEYLE‑PD brzdových destiček pro osobní vozy, tak i u brdových destiček pro dodávky a transportéry neobsahují třecí směsi žádnou měď a ani jiné těžké kovy.

Vlastnosti těchto nových MEYLE‑PD brzdových destiček s ohledem na chování při brždění a koeficient tření byly úspěšně doloženy řadou testů a jsou dle předepsaných norem ECE-R90 homologovány. Nové MEYLE‑PD brzdové destičky pro dodávky a transportéry jsou nyní k dostání pro vozy Mercedes Sprinter, VW Crafter, Citroën Jumper, Opel Movano, Renault Master, Ford Transit a Iveco Daily. MEYLE sortiment brzdových destiček pro dodávky a transportéry se stále rozšiřuje o nové položky a aplikace.

Související články

Spojovací tyče MEYLE-HD poprvé také pro nákladní vozy
Spojovací tyče MEYLE-HD poprvé také pro nákladní vozy

MEYLE poprvé nabízí také pro nákladní vozy spojovací tyče v MEYLE-HD kvalitě. Tento nový sortiment takřka pokrývá celou modelovou řadu vozů Volvo FH a Volvo FM.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!