MAN Trucknology® Days 2017

14 února 2017, 11:29

Vlastní výstava se bude konat ve dnech 23.3.-25.3.2017 v Mnichově v prostorech MAN. Bude  vystaveno 180 vozidel široké nabídky všech druhů dopravy k prohlídce i k vyzkoušení. Výstava bude zaměřena na nová vozidla modelové řady MAN TG, která byla představena na začátku roku.

MAN pořádá výstavu nazvanou Trucknology® Days pravidelně již od roku 2008, kdy se akce setkala s velkou odezvou. Očekává se, že výstavu navštíví během tří dnů na 7.000 návštěvníků ze všech koutů světa. V rámci specializované výstavy vozidel vhodných pro komunální sektor, představí celá řada nástavbářů širokou nabídku svých řešení. Od zametacích vozů po vozidla pro mokré čistění, stejně jako vozidla pro údržbu silnic včetně speciálů pro zimní období.

Zhruba 180 vozidel bude během tří dnů přistaveno jak ke zhlédnutí, tak k testovacím jízdám. K dispozici budou naši experti, kteří zodpovědí všechny otázky týkající se zaměření a vybavení našich vozidel, které činí dennodenní práci ve stavební dopravě, rozvážkové dopravě, dálkové přepravě zboží a přepravě nadrozměrných nákladů, stejně jako v komunálních službách, jednodušší, komfortnější a bezpečnější. Návštěvníkům budou k ruce též zástupci divize MAN Service, jednotlivých nástavbářských firem a dodavatelů, kteří budou jak v prostorách MAN Truck Forum, tak na zkušebním polygonu připraveni k diskuzím na téma techniky, dopravní řešení, servis a další. V rámci platformy RIO, nové značky elektronické síťové logistiky, budou poskytovat letmý pohled do sektoru dopravy blízké budoucnosti charakterizovaném tzv. „propojeným výkonem“.

Možnost vyzkoušet si celou řadu našich vozidel na testovacím polygonu či na silnicích v okolí továrny MAN je vždy pro návštěvníky velmi atraktivní. Zkušenosti ukazují, že je také vždy velký zájem o prohlídky výrobních prostor a továrního zázemí kde vznikají vozidla modelových řad MAN TGX a MAN TGS.

Vozidla modelové řady MAN TGE a elektronická platforma RIO oslaví na výstavě Trucknology® Days svoji premiéru. S vozidly o celkové hmotnosti 3,0 t a 5,5 t modelová řada MAN TGE rozšiřuje nabídku MAN směrem k lehkým dodávkovým a nákladním vozům. Letošní ročník výstavy Trucknology® Days je signálem k zahájení prodeje nových vozidel MAN TGE. Elektronická platforma RIO představuje otevřený operační systém založený na bázi cloudového nakládání informacemi ve prospěch zefektivnění podnikání v jakémkoliv sektoru dopravy.

Datum

čtvrtek 23. 3. až sobota, 25. 3. 2017, pro předběžně registrované skupiny zákazníků, jednotlivé zákazníky a členy MAN Trucker‘s World Club.

Otevírací hodiny

23 a 24. 3. 2017 od 9.00 do 17.00

25. 3. 2017 od 8.00 do 16.00

Místo

MAN Truck Forum v areálu továrny MAN Mnichov, Dachauer Strasse 570, 80995 Mnichov

Vstup zdarma, předběžná registrace účastníků přes jednotlivé prodejce či pozvání přes MAN Trucker’s World Club. Ve dnech 24. a 25. 3. 2017 bude slosováno 500 vstupenek. Vítězové budou uvědomění přes sociální sítě MAN.

 

Související články

MAN ProfiDrive: nový program školení s názvem „Specifický sektor“
MAN ProfiDrive: nový program školení s názvem „Specifický sektor“

S novým školícím programem je nyní služba MAN ProfiDrive více, než kdy jindy zaměřena na splnění individuálních požadavků zákazníků. Nové školení s označením „Specifický sektor“ bylo vyvinuto ve spolupráci se zákazníky a je adresně zaměřeno jak na ekonomiku provozu, bezpečnost jízdy tak na zajištění samotného nákladu u jednotlivých druhů přepravy.

Bezpečná vozidla bez řidičů při údržbě dálnic
Bezpečná vozidla bez řidičů při údržbě dálnic

Údržba silnic a dálnic a její zaměstnanci jsou při práci v terénu vystaveni vysokému riziku nebezpečí. Bezpečná vozidla s výrazným označením a výstražnými systémy jsou konstruována a vybavována tak, aby takové riziko minimalizovala. Přesto jsou tato vozidla stále častěji účastníky vážných dopravních nehod, především typu „náraz do zadní části vozidla“ jiným kolidujícím účastníkem dopravního provozu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!