Scania Czech Republic s.r.o. mění své dealerské uspořádání

14 února 2017, 11:05

Od 1. února 2017 Scania Czech Republic, se sídlem v Chrášťanech u Prahy, upravuje organizaci své dealerské sítě.

Tři dosavadní vlastní dealerství (Dealerství Morava, Dealerství Praha a Severní Čechy, Dealerství Jižní Čechy a Vysočina) nahrazují Scania Dealerství Čechy a Scania Dealerství Morava. Součástí prodejní a servisní sítě v zemi jsou také dvě nezávislá dealerství Scanwest Plzeň spol. s r.o. a ProScan a.s. (Jičín). Zákazníci mají k dispozici celkem 18 autorizovaných servisů.

Dosavadní uspořádání tří vlastních dealerství Scania Czech Republic se mění pouze na dvě. Scania DealerstvíMorava nově zahrnuje tyto servisy a související prodejní region: Brno, Vizovice, Ostrava/Paskov, Český Těšín/Třanovice, Olomouc, Jihlava. Scania Dealerství Čechy zahrnuje servisy a související prodejní region: Chrášťany, Modletice, Ústí nad Labem, Mnichovo Hradiště, České Budějovice, Strakonice. Jako Dealer Manažer Dealerství Morava byl s platností od 1. února 2017 jmenován Martin Plachý, jako Dealer Manažer Dealerství Čechy byl jmenován Pavel Prostředník.

Související články

Scania pořádá pro žáky dny otevřených dveří
Scania pořádá pro žáky dny otevřených dveří

Scania Czech Republic představuje své servisy zájemcům o vzdělávací a stipendijní program Mladí profesionálové Scania.

Mladí profesionálové Scania
Mladí profesionálové Scania

Scania Czech Republic rozšiřuje dlouhodobou úspěšnou spolupráci s uznávanou Integrovanou střední školou automobilní  Brno. Po několika letech partnersky zajišťované studentské praxe vzniká v školním roce 2017/2018 samostatný vzdělávací program Mechanik nákladních vozidel a autobusů Scania.

Nová generace Scanie představena v ČR
Nová generace Scanie představena v ČR

Novou generaci nákladních vozidel Scania jsme představili v rámci našich dealerství zákazníkům po celém Česku. Deset let vývoje, špičkové technologie, maximální efektivita provozu, vynikající jízdní vlastnosti, skvělý komfort. To vše jsou vlastnosti, které spojuje nová generace nákladních vozidel Scania pro dálkovou přepravu a které si zákazníci mohli vyzkoušet a ověřit v praxi na českých silnicích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!