Nový elektronický katalog TRP

31 ledna 2017, 22:54

Společnosti DAF Trucks a PACCAR Parts představují zbrusu nový elektronický katalog dílů „TRP eCatalogue“. Více než 70.000 dílů pro všechny značky nákladních vozidel a přívěsů v 17 jazycích najdete na www.trpparts.com.

Od spuštění programu TRP společnosti PACCAR Parts v roce 1994 se sortiment podstatně rozšířil. Na počátku to bylo pouhých 300 položek dílů, postupně se však nabídka náhradních dílů a příslušenství špičkové kvality pro všechny značky nákladních vozů a přívěsů rozrostla do současné podoby.

Zrychlené vyhledávání
V tomto novém katalogu, který nabízí našim zákazníkům prvotřídní a komfortní servis, je nyní více vyobrazení a podrobnější popis dílů,“ říká ředitel marketingu společnosti PACCAR Parts Bram Vermolen. „Je nám jasné, že prioritou zákazníků je, aby si mohli ten správný díl objednat snadno a rychle, jen prostřednictvím několika kliknutí myší. Proto jsme rozšířili možnosti také o vyhledávání pomocí názvu dílu, jeho OE číslem nebo číslem dílu dodavatele, čímž se vše podstatně zjednodušilo. TRP eCatalogue nabízí také možné alternativy a související produkty k vyhledanému dílu, potřebné pro provedení opravy, což dále přispívá ke zvýšení kvality, efektivnosti a zkrácení doby opravy vozidla.“

Brand-new-PACCAR-Parts-TRP-eCatalogue-70000-parts-just-a-few-clicks-away-from-the-workshop
17 jazyků, všechna zařízení
Nový TRP eCatalogue je dostupný v 17 jazycích. Samozřejmostí je čeština a slovenština.  „Je zde dokonce i čínština a arabština,“ říká Bram Vermolen. TRP eCatalogue je optimalizován pro všechny webové prohlížeče a může být provozován na desktopových i mobilních zařízeních (tablety i chytré telefony). Díly TRP můžete objednat v  síti více než 1.000 dealerů společnosti DAF, v obchodech TRP Stores a v on-line e-shopu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!