S nastavením tlaku pomůže mobilní aplikace Mitas

31 ledna 2017, 11:31

Mitas, člen skupiny Trelleborg, představuje aplikaci pro mobilní telefony nazvanou „Huštění pneu Mitas“, která pomáhá nastavit správný tlak v pneumatikách. Je vhodná pro chytré telefony na platformách Android, iOS nebo Windows Phone.

Nová aplikace farmářům pomáhá nastavit správný tlak v zemědělských pneumatikách a může tak výrazně napomoci k zefektivnění jejich práce. Uživatelé jednoduše ze seznamu vyberou rozměr pláště, který používají, nastaví rychlost a nosnost, a ihned na místě díky aplikaci Mitas vědí, jaké je správné huštění. Aplikaci je možné stáhnout ZDE.

Pavel Kott, produktový manažer pro zemědělské pláště Mitas, uvedl: „Jsme si vědomi, jak je pro práci farmářů důležité nastavit odpovídající tlak v zemědělských pneumatikách. Správné nastavení tlaku je klíčové pro optimální pracovní výkon zemědělských strojů, protože přímo ovlivňuje záběr, a potažmo také spotřebu paliva.

Uživatelsky příjemné rozhraní mobilní aplikace „Huštění pneu Mitas“ umožňuje farmářům snadno vybrat konkrétní pneumatiku ze seznamu všech dostupných rozměrů a dezénů značky Mitas. Vyhledávat je možné také přes fulltextový řádek zadáním názvu dezénu nebo rozměru. Rychlost mohou uživatelé zadat jak v metrických jednotkách (km/h), tak v imperiálních (mph). Stejně tak nosnost (zatížení jedné pneumatiky) lze zadat v kilogramech nebo librách. Jakmile uživatel ukončí zadávání těchto údajů a potvrdí volbu, tak se mu na obrazovce mobilního telefonu zobrazí správná hodnota tlaku pro danou pneumatiku a zadané proměnné. Hodnoty se, podle preferovaného nastavení, zobrazí buď v jednotkách BAR nebo PSI.

1

 

Související články

Pláště Mitas CHO s technologiemi, které pomáhají chránit půdu
Pláště Mitas CHO s technologiemi, které pomáhají chránit půdu

Mitas, člen skupiny Trelleborg, rozšiřuje řadu plášťů Cyclic Harvesting Operation (CHO), určených například pro kombajny nebo valníky na obilí, a do nabídky doplňuje dva nové rozměry.

Traktor na obřích pneumatikách Mitas plul na vodní hladině
Traktor na obřích pneumatikách Mitas plul na vodní hladině

Obří pláště Mitas nadnášely čtyřtunový traktor Claas Axos 320 na hladině jezera. Bez těchto flotačních pneumatik, které jsou určeny pro výkonné zemědělské stroje, by traktor šel rychle ke dnu. Ale díky pečlivým výpočtům a Archimédově zákonu se traktor vznášel na vodní hladině a pohyboval se pomocí záběru kol.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!