Nová generace Scanie představena v ČR

24 ledna 2017, 18:31

Novou generaci nákladních vozidel Scania jsme představili v rámci našich dealerství zákazníkům po celém Česku. Deset let vývoje, špičkové technologie, maximální efektivita provozu, vynikající jízdní vlastnosti, skvělý komfort. To vše jsou vlastnosti, které spojuje nová generace nákladních vozidel Scania pro dálkovou přepravu a které si zákazníci mohli vyzkoušet a ověřit v praxi na českých silnicích.

WEB_ml_Bol

Představení nové generace Scania odstartovalo začátkem listopadu velmi povedenou akcí Plzni, dále naši zákazníci obdivovali novou generaci přímo v místě našeho servisu v Jihlavě a nádhernou prezentaci si užili zákazníci v pohádkovém městě Jičíně. Představení pokračovalo krásnou událostí v leteckém muzeu Metoděje Vlacha v Mladé Boleslavi a poslední doslova velkolepá podívaná se konala v nádherné industriální části města Ostrava.

V rámci prezentace nových vozidel jsme zároveň našim zákazníkům prezentovali nový koncept služeb, který přichází spolu s novou generací vozidel a který je ještě výrazněji zaměřen na zákazníka. Z pohledu služeb je největší novinkou Scania Údržba s flexibilními servisními plány.

Níže se můžete podívat na videa z představení nové generace Scania v ČR.

 

Související články

Scania boduje ve srovnávacích i samostatných testech
Scania boduje ve srovnávacích i samostatných testech

Nákladní vozidla Scania nové generace zaznamenala okamžitý úspěch. Po vyhlášení modelu řady S za „International Truck of the Year“ společnost Scania smetla konkurenci ve všech prestižních srovnávacích i samostatných testech odvětvových médií, na jakých se zúčastnila.

První CNG autobusy Scania Citywide LE v provozu už i v České republice
První CNG autobusy Scania Citywide LE v provozu už i v České republice

Moravskoslezská společnost 3ČSAD rozšířila svůj vozový park o autobusy Scania. Dva nové komfortní a ekologické autobusy Scania Citywide LE na stlačený zemní plyn (CNG) budou obsluhovat příměstské linky mezi Ostravou, Havířovem a Orlovou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!