Goodyear vyvinul mobilní aplikaci eCasing Mobile

24 ledna 2017, 17:55

Společnost Goodyear dále zdokonaluje svůj úspěšný systém správy protektorů eCasing a zavádí pro něj mobilní aplikaci eCasing Mobile. Aplikace uživatelům umožňuje pohodlnější a rychlejší přístup do systému z mobilního telefonu a zvyšuje tak vyšší účinnost v celém řetězci protektorování pneumatik nákladních vozidel.

Goodyear eCasing Mobile App LogoeCasing je webový systém společnosti Goodyear na řízení oběhu koster určených k protektorování. V celé Evropě jej využívá nejen Goodyear a jeho partneři na protektorování a dealeři, ale také správci parků nákladních vozidel, autobusů a autokarů. Nová mobilní verze je k dispozici bezplatně; je kompatibilní se zařízeními na bázi systémů iOS i Android. Představuje další posílení B2B eBusiness platformy Myway společnosti Goodyear a nabízí uživatelům lepší viditelnost, vysledovatelnost a větší objem aktuálních informací jak online, tak na mobilních zařízeních.

Pomocí nové aplikaci eCasing Mobile jsme dále zvýšili všestrannost našeho významného systému managementu protektorů eCasing,” řekl Grégory Boucharlat, ředitel společnosti Goodyear Dunlop pro oblast protektorování v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. „Typický příklad transakce eCasing představuje vozový park, jehož vlastní kostry již byly protektorovány a vrací se k nim, nebo výměnu koster na protektorování. Domníváme se, že mobilní verzi našeho úspěšného systému eCasing zavádíme jako první v celém odvětví a zvyšujeme tak efektivitu naší nabídky protektorování pro zákazníky. Jde o další doklad toho, že Goodyear je odhodlán poskytovat nejrozšířenější řešení služeb pro komerční dopravu v celém odvětví.”

Goodyear eCasing Mobile App Login iPad

Díky mobilní verzi systému eCasing jsou transakce rychlejší a pohodlnější, zejména pro uživatele mimo kancelář, kteří pracují z vozu. Aplikace je k dispozici zdarma, ale vyžaduje, aby Goodyear uživatele schválil; všichni dosavadní uživatelé systému eCasing nicméně získávají automaticky oprávnění k okamžitému přístupu. Aplikaci bude Goodyear v Evropě zavádět postupně. Aplikace podporuje všechny obchodní alternativy protektorování, včetně Customer Owned Casing (vlastních koster zákazníka) a Casing Exchange (výměny koster).

Vývoj nové verze systému eCasing pro mobilní telefony je nejnovější z celé řady vylepšení nabídky služeb, které společnost Goodyear pro provozovatele nákladní dopravy vyvinula během roku 2016. Byl mezi nimi například upgrade systému řízení flotil společnosti Goodyear FleetOnlineSolutions (FOS) – nová aplikace eCasing Mobile je nyní integrální součástí FOS Next Generation.

Související články

Nové pneumatiky Goodyear pro pevné dampry
Nové pneumatiky Goodyear pro pevné dampry

Společnost Goodyear uvádí na trh novou řadu OTR (Off The Road) pneumatik s označením RM-4B+. Po úspěšném uvedení do prodeje ve Spojených státech je zbrusu nová řada pneumatik OTR zahrnující i několik nových rozměrů, včetně verze 63 palců, kterou Goodyear představil teprve nedávno na veletrhu MINExpo v Las Vegas, nyní k dispozici také zákazníkům v […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!