Tažná zařízení a točny Orlandi

16 ledna 2017, 12:16

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. představuje spojovací zařízení značky V.ORLANDI. V jejím sortimentu je možné nalézt kompletní řešení pro nákladní automobily a zemědělské stroje.

Historie této italské firmy sahá až do 19. století, přičemž posledních 30 let se soustředí na konstruování a vyvíjení spojovacích systémů, jako jsou točny, závěsy, tažná oka, ale také odstavné nohy.

1 2

Díky týmu zkušených zaměstnanců, široké řadě distributorů a servisů, firma V.Orlandi úspěšně proniká na světové trhy a zaručuje bezpečné každodenní použití svých výrobků. Její výrobky nakupují zákazníci po celém světě od Austrálie až po Jižní Ameriku.

Hlavní myšlenkou V.Orlandi je soustředění se na budoucnost, se současným pozorným sledování každodenního života. To má za následek používání nejmodernějších výrobních technologií, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky – splňují zejména požadavky klientů v oblasti bezpečnosti a spolehlivosti.

Firma V.Orlandi je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001. Výroba je nepřetržitě sledována prostřednictvím integrovaného systému, který zajišťuje nejvyšší kvalitu požadovanou na jednotlivých trzích.

Společnost CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. má přímé distribuční zastoupení tohoto předního světového výrobce. Pro další informace o těchto produktech, skladových zásobách, či cenách můžete kontaktovat prodejní oddělení na www.chladnicek.cz/cz/kontakt/.

Související články

Lehčí a lepší ocelové disky Gianetti
Lehčí a lepší ocelové disky Gianetti

Firma Gianetti Ruote srl., kterou zastupuje firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. chystá na první polovinu roku 2017 novinku ve formě lehčích ocelových disků velikosti 22,5×9 a to o váze pouhých 34 kilogramů.

Výfukové systémy DINEX
Výfukové systémy DINEX

U firmy CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. můžete nakoupit produkty značky DINEX – předního světového výrobce kvalitních dílů výfukových a emisních systémů pro velké dieselové a plynové motory. 

Sněhové řetězy značky VERIGA
Sněhové řetězy značky VERIGA

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. přináší na náš trh sněhové řetězy značky VERIGA, které vynikají svojí kvalitou a spolehlivostí. Jde o širokou nabídku řetězů na všechny běžné typy pneumatik pro nákladní vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!