HELICAR a.s. nově v Měšicích u Prahy

10 ledna 2017, 7:41

Společnost HELICAR a.s., specialista na přepravu a logistiku vozidel a logistiku a distribuci domácích spotřebičů, významný člen logistické skupiny L7 Group a.s., se přestěhoval z Liberce do nových prostor v logistickém areálu Q Park v Měšicích u Prahy. Společnost tak dále posiluje své postavení mezi českými i evropskými logistickými společnostmi.

Společnost HELICAR a.s. se specializuje na přepravu a logistiku vozidel již od roku 1999. Před dvěma lety rozšířila nabídku svých služeb i na logistiku a distribuci domácích spotřebičů a na začátku roku 2016 se společnost stala součástí logistické skupiny L7 Group a.s. Původně liberecká společnost se na podzim 2016 po 17 letech přestěhovala do nových prostor v Měšicích u Prahy. „V posledních dvou letech prošla naše společnost významnými změnami. Došlo k prohloubení vzájemné spolupráce s našimi dlouholetými obchodními partnery a vznikla nová skupinová struktura, díky níž budeme moci nabízet našim zákazníkům ještě lepší a komplexnější služby. Směřujeme tak k našemu cíli stát se jedním z nejvýznamnějších hráčů v našem oboru na domácí i mezinárodní scéně. Neusilujeme o to být největší, chceme však být jedněmi z nejlepších,“ říká ke změnám Vít Hrabánek, generální ředitel a předseda představenstva HELICAR a.s. a předseda představenstva L7 Group a.s.

Rozvoji pomůže i přestěhování k Praze

Součástí strategických změn je již zmíněné přestěhování administrativního centra a zázemí společnosti z Liberce do Měšic u Prahy. V logistickém areálu Q Park Měšice má Helicar kanceláře, parkovací a skladovací prostory v těsném sousedství zcela nového a špičkově vybaveného servisního střediska Master Truck s.r.o., který zajišťuje servis a opravy autopřepravníků, tahačů a dalších vozidel nejen pro společnost Helicar. „Sestěhování do společných prostor, navíc na okraji hlavního města, s dostatečnou kapacitou skladových prostor a s napojením na páteřní silniční komunikace, to všechno povede k tomu, že naše služby budou ještě dostupnější, efektivnější a v mnoha směrech kvalitnější než doposud,“ dodává Vít Hrabánek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!